Icom SR-VPN1

4.190,00 lei

Ruter VPN simplu pentru Radio over IP. Suportă rutare IP Multicast

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

Ruterul VPN SR-VPN1 creeaza un tunel VPN pe Internet si ajuta la construirea unei retele de comunicatii Radio over IP cu o configurare usoara. Icom ofera o varietate de produse care combina un sistem radio cu o retea IP si extinde razei de acoperire a comunicatiilor (IDAS™, VE-PG3 si VE-PG2). SR-VPN1 este cel mai bun ruter VPN pentru aceste produse Icom RoIP.

 

Pana la 32 de tunele VPN multi-site

Ruterul VPN SR-VPN1 ofera pana la 32 de tunele VPN IPsec. VPN permite comunicare securizata, privata pe internet. IPsec se concentreaza pe elementele de setare de baza pentru conexiunea VPN si ofera instructiuni pas cu pas.

Rutare Multicast IP 

SR-VPN1 suporta multicast IPv4 de rutare pentru transmisiile multicast VE-PG3 si VE-PG2.

 

Rețea Gigabit de mare viteză

Ethernet Gigabit 1000BASE-T incorporat ofera performantele neceare pentru comunicarea RoIP. Cele 4 porturi LAN gigabit cu functia de switch gestionata ofera o configuratie simpla retelei. Functia automata MDI/MDI-X detecteaza tipurile de cabluri necesare.

Porturi dual WAN pentru Automatic Failover

Cele doua porturi WAN mentin o conexiune la internet redundanta. Diferiti furnizori de internet pot fi configurati la fiecare port. In cazul in care linia primara este cazuta, SR-VPN1 comuta automat la linia secundara.

Conexiune USB Flash Drive

O unitate flash USB poate fi conectata la poturile USB de pe panoul frontal. Actualizari de firmware si setarea unui backup de date si restaurare se pot face prin unitatea flash USB conectata. O actualizare de firmware, se mai poate face prin intermediul conexiunii la Internet.

SNMP si mesaje Syslog 

SR-VPN1 suporta SNMP si mesaje syslog de monitorizare a retelei. Mesajele syslog stocate pot ajuta la administrarea sistemului si la depanare.

*Un modem xDSL sau FTTH este necesar separat pentru conectare la Internet.

Accesorii furnizate

Adaptor AC, BC-207S

Vedere panoul din spate

 

 

 

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Icom SR-VPN1”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?