Inchiriere echipamente si frecvente radio


Oferim spre inchiriere frecvente radio de tip simplex sau semiduplex atat in Bucuresti cat si in principalele orase ale tarii. Marea majoritate a repetoarelor puse la dispozitie sunt de tip digital si incorporeaza tehnologie MOTOTRBO de ultima generatie. Canalele radio oferite se bucura de acoperire si claritate deosebite. Oferim atat canale radio in banda VHF, dar si in banda UHF. In frecventele noastre pot functiona statii radio: portabile, mobile si fixe. Daca sunteti in cautarea unei frecvente radio va oferim frecventa noastra pentru test si va asteptam sa semnati contractul numai dupa ce ati efectuat testele.

Intra in legatura cu un consultant

Pentru cazul in care aveti nevoie atat de frecventa radio, dar si de echipamente de radiocomunicatii pentru o perioada scurta de timp va oferim solutia completa respectiv: statie radio si frecventa in locatia dorita.  Optand pentru solutia de inchiriere, nu este nevoie sa achizitionati echipamente radio pe care sa le folositi doar in cadrul diverselor evenimente. Asteptam cererile si provocarile  dvs  cu convingerea ca avem solutia de comunicatii potrivita.

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?