Warning: copy(/home/medicale1u/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home/medicale1u/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Comunicatii prin reteaua Iridium® – Satellite PTT – GLS

Comunicatii prin reteaua Iridium® - Satellite PTT

Comunicatii prin reteaua Iridium® – Satellite PTT cu statii radio Icom.

Sunt posibile comunicatii prin reteaua Iridium® – Satellite PTT oriunde pe glob, fara a fi necesara formarea unui numar de telefon, prin simpla apasare a butonului PTT. Nu este necesara construirea unei infrastructuri suplimentare pe pamant care ar implica construirea de stalpi de antene. Semnalul radio este disponibil oriunde in lume se deplaseaza echipa ta. Comunicarea cu ei se va desfasura oriunde fara a mai fi nevoie de setari suplimentare. Se achizitioneaza doar statiile si abonamentele necesare conform necesitatilor personalizate. Se poate utiliza un grup de discutii general sau se pot forma mai multe grupuri de discutii. Se va platii un abonament pentru fiecare statie inregistrata in sistem pe luna. La acesta se vor adauga costuri lunare functie de numarul de grupuri utilizate.

Se afișează singurul rezultat

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?