Despre compania Global Logistic Systems (GLS)


Fiecare moment al vietii conteaza pentru fiecare dintre noi. Suntem aici pentru a va garanta ca acele clipe care tin de noi se vor bucura de toata atentia si profesionalismul nostru si pentru a raspunde tuturor cerintelor si provocarilor pe care n-i le adresati, asigurandu-va ca experienta noastra, de peste 25 ani, este un element care influenteaza semnificativ rezultatele muncii noastre.

Impreuna cu partenerii nostrii, promovam solutii integrate de comunicatii, la noi gasind solutia optima de la o retea radio locala pana la retele radio cu acoperire zonala sau chiar nationala, retele complexe de voce si date.

Ne-am ales partenerii cu foarte multa atentie si am avut grija ca prin proiectele promovate sa aducem un plus de valoare in activitatea beneficiarilor nostrii.

Reprezentam in Romania nume mari din domeniul comunicatiilor radio, respectiv brand-urile Motorola si Icom, pentru sistemele de protectie auditiva colaboram cu 3M Peltor, iar pentru masurarea radiatiilor asupra corpului uman recomandam produsele grupului MVG Satimo. Toti partenerii nostrii sunt companii inovatoare cu departamente de cercetare in avangarda tehnologiei. Va asteptam sa ne provocati in gasirea unei solutii pentru eficientizarea afacerii dumneavoastra.

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?