Motorola Systems CONNECT PLUS

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

Trunking-ul digital Connect Plus este un sistem radio, care vă permite să vă adaptați comunicațiile de volum si arie mare de care este nevoie in afacerea dumneavoastră. Indiferent dacă aveți nevoie de acoperire pe un singur site sau pe mai multe site-uri, Connect Plus poate fi scalat pentru a satisface nevoile dvs. de comunicare. Echipele dvs. de lucru nu pot vorbi numai unul cu celălalt sau cu sediul principal, putând, de asemenea, să utilizeze aplicații de date pentru a-și face locurile de muncă mai eficiente și mai sigure, incluzând mesajele text, urmărirea locației și capacitatea de dispecerizare. În tot acest timp, beneficiați de avantajele tehnologiei digitale TDMA, cum ar fi capacitatea crescută și sunetul clar.

Disponibilitate ridicată a sistemului
Slotul de control dedicat vă permite să accesați rapid comunicațiile de voce și de date chiar și în timpul perioadelor mari de trafic.

Acces rapid pentru cei care au nevoie cel mai mult
Aveți posibilitatea să atribuiți unor utilizatori importanți precum managerii sau personalul de securitate o stare prioritară, astfel încât aceștia să aibă acces rapid atunci când sistemul este în cerere mare.

Eficiența sporită a sistemului
Utilizatorii se vor înregistra doar la cel mai apropiat controler de site, în locul tuturor celorlalte controlere din sistem. Această atribuire site dinamică face sistemul mult mai eficient. Utilizează doar acele resurse care sunt necesare in fiecare site pentru a vă completa apelul, astfel încât capacitatea totală a sistemului dvs. este mărită.

Administrare ușoară
Interfața managerului de rețea simplifică introducerea de noi statii online, ajustarea nivelelor prioritare și monitorizarea activității în timp real și cu o bază istorică.

Securitate ridicată
Verificarea pe trei niveluri ajută la prevenirea accesului utilizatorilor neautorizați la sistem. În plus, funcția de dezactivare a managerului de rețea vă ușurează dezactivarea de la distanță a statiei pierduta sau furata.

Acces automat la canale
În loc să încercați din nou și din nou să efectuați un apel sau să trimiteți date, apelurile sunt în așteptare în timpul orelor de ocupare, până când este disponibil un canal deschis. Apoi, sunteți înștiințat automat că puteți finaliza apelul.

Nu este nevoie să schimbați canalele
Pe măsură ce călătoriți de la un site la altul, puteți să vă concentrați asupra locului de muncă în loc de sa aveti batai de cap cu modificări manuale ale site-ului. Roamingul site dinamic vă înregistreaza automat cu cel mai apropiat site, astfel încât să puteți călători și să fiți mereu conectat(ă).

Salvați de infrastructură
Pentru a vă proteja investițiile în infrastructurile IT și IP (Internet Protocol), puteți conecta mai multe site-uri împreună folosind tehnologia pe care o aveți deja.

Fără caderi
Întreținerea fără întrerupere face posibilă actualizarea înregistrărilor radio, adăugarea statiilor sau chiar adăugarea de site-uri fără a perturba activitatea companiei.

 

Brosura Connect Plus

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Motorola Systems CONNECT PLUS”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *