Solutii camere control MOTOTRBO

Integrarea comunicațiilor puternice de voce și date cu funcțiile avansate de control și dispecerizare a flotelor, soluțiile Control Room MOTOTRBO™ maximizează eficiența operațională a afacerii. Personalul camerei de comandă este echipat cu instrumente premium care îi permit să organizeze și să furnizeze mai eficient sarcinile de rutină, să comunice mai bine cu echipele din teren și să ia decizii mai rapide și mai sigure atunci când se întâmplă incidente.

Soluțiile Motorola Solutions vă oferă soluții premium pentru MOTOTRBO – TRBOnet PLUS și SmartPTT PLUS – prin colaborarea cu experții din industrii terțe, Neocom și Elcomplus. Dezvoltat special pentru sistemele MOTOTRBO digitale, TRBOnet PLUS și SmartPTT PLUS au fost testate în laboratoarele de inginerie ale Motorola Solutions pentru a asigura integrarea fără probleme și performanțele de cea mai înaltă calitate.

O soluție eficientă de gestionare și control a dispecerizării vă ajută să optimizați comunicările în echipă pentru a obține o mai mare eficiență și rezultate operaționale. Cu apeluri vocale, mesaje e-mail și mesaje text, bilete de locuri de muncă, plus starea radio continuă și urmărirea locației, sarcinile camerei de control sunt gestionate eficient și eficient. Fie că trimiteți un mesaj text echipelor care efectuează reparații rutiere, fie că utilizați modulul de poziționare GPS integrat pentru a vă gestiona flota de autobuze și tramvaie, soluțiile MOTOTRBO Control Room fac mai rapidă reacția clienților, eficiența operațiunilor cu clienții, siguranța personalului.

Afișez toate cele 2 rezultate

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?