Motorola Systems LINKED CAPACITY PLUS

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

Dacă aveți nevoie să comunicați unei forțe mare din teren într-o zonă extinsă cu un sistem scalabil și ușor de utilizat, Linked Capacity Plus este soluția eficientă din punct de vedere al costurilor. Software-ul avansat de repetor este disponibil atât în ​​configurațiile single-site, cât și în configurațiile de arie extinsă. Dacă echipajele trebuie să discute între ele în teren sau înapoi la birou sau trebuie să utilizeze aplicații de date, cum ar fi mesaje text, localizare sau tichete de comanda de lucru, Linked Capacity Plus face munca lor mai sigură, iar ziua lor de munca mai productivă.

Rămâneți in contact oriunde călătoriți

Conectează-te cu angajații de-a lungul schimburilor lor, oriunde în teren. Linked Capacity Plus face posibilă comunicarea într-o zonă extinsă prin conectarea unor single-site-uri printr-o rețea IP.

Ajungeți la mai mulți oameni, mai productivi

Acum beneficiați de avantajele comunicării digitale pentru mai mulți utilizatori pe mai multe site-uri – ideale pentru utilități, departamente de lucrări publice, companii de transport, districte școlare și stațiuni.

Usor de folosit

Suporta utilitarul Repeater Diagnostic and Control (RDAC) MOTOTRBO pentru a asigura performanța continuă a sistemului. De asemenea, se integrează cu sistemele MOTOTRBO existente printr-o actualizare software simplă.

Îmbunătățirea siguranței la locul de muncă

Când vine vorba de crearea unui mediu de lucru mai sigur, Linked Capacity Plus vă acoperă. Intreruperea emisiei acordă prioritate unei comunicatii importante exact atunci când este necesară, iar alertele de urgență permit lucrătorilor să trimită notificări către o locație centrală.

Creșteți eficiența cu aplicații mai inteligente

Acum, angajații pot accesa informații în timp real cu aplicații de date integrate concepute pentru afaceri: mesaje text pentru a partaja informații atunci când comunicatia vocală este incomodă, urmărirea GPS integrată si dispecerizarea pentru a localiza și direcționa rapid echipajele de lucru mobile și patch-urile de telefonie digitală pentru a comunica fără probleme între statii și telefoane mobile.

 

Brosura Linked Capacity Plus

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Motorola Systems LINKED CAPACITY PLUS”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *