Motorola EVX-261

Migrația către digital a devenit mai ușoară și mai accesibilă. EVX-261 este o statie de intrare perfecta care vă permite să vă îmbunătățiți comunicatiile cu performanțele digitale ale statiilor eVerge ™. Statiile eVerge ™ sunt proiectate compact și precis pentru a livra valoare fără a sacrifica calitatea – oferindu-vă mai multe capabilități și flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a comunica în cel mai bun mod.

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

Ieșire audio superioară

Performanțele audio excelente permit o mai bună claritate a mesajelor, astfel încât să poata fi auzite tare și clar în toate situațiile.

Interoperabilitate analogică extinsă

Modelul EVX-261 oferă opțiuni abundente de semnalizare, cum ar fi capabilitățile MDC1200®, DTMF, 2-tone și 5-tone, precum și criptarea cu inversiune vocală, asigurând integrarea fără probleme intr-o flota mixta.

Modul direct

Modul direct vă permite să aveți două căi de comunicație pe o singură frecvență, dublând efectiv capacitatea dvs. de apel fără a avea nevoie de un repetor.

Intreruperea transmisiei

Când secundele contează, întreruperii transmisiei permite unui operator să oprească sau să “întrerupă” orice transmisie curentă, în favoarea unui mesaj prioritar. Funcționalitatea Intreruperea transmisiei asigură conectarea mesajelor critice.

Siguranța nu este sacrificată

Alerta de urgență poate fi programată pentru a notifica imediat nevoia de ajutor cu o apăsare de buton. Lone Worker este un timer încorporat care necesită resetarea utilizatorului la un interval predeterminat. Dacă nu este resetat, radioul trece automat în modul de urgență pentru a avertiza asistența. O soluție ideală pentru supraveghetori pentru a monitoriza starea de siguranță a utilizatorilor de statii care lucrează singuri. Capabilitate VOX cu accesoriu.

Sistemul universal de baterii – o singură mărime se potrivește tuturor

Sistemul universal de baterii pentru statiile portabile Vertex Standard duce interoperabilitatea energetică la un nou nivel prin utilizarea unei singure baze de încărcare care suporta mai multe serii de statii atunci când sunt utilizate bateriile UNI desemnate. Eliminați aglomerația și confuzia de echipamente prin utilizarea unei singure baterii și a unei singure platforme de încărcare, crescând productivitatea.

Caracteristici cheie EVX-261

Statie fără afișaj

16 canale

2 taste programabile personalizat

Calitate superioară audio

Caracteristici suplimentare

Difuzor intern de 700 mW

Alertă de urgență

Alerta lucrator singur

Opțiuni de scanare multiple

ARTS ™

VOX intern (când este utilizat cu accesoriu VOX)

Garanție de 2 ani

Caracteristici analogice

Codare ANI MDC1200®

Codare/decodare 2-Tone

Codare/decodare 5-Tone

Codare/decodare CTCSS/DCS

Paralizare/Ucidere/Inviere de la distanta (5 tone)

Caracteristici digitale

Toate apelurile pentru grupuri si individuale

Intrerupere transmisie (decodare numai)

Direct Mode cu capacitate dubla

Secretizare de bază

Brosura producator portabila digitala VHF/UHF EVX-261

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Motorola EVX-261”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?