Motorola Systems IP SITE CONNECT

IP Site Connect leagă mai mulțe repetoare printr-o rețea IP standard pentru a îmbunătăți acoperirea. Obțineți comunicații de voce și date neîntrerupte fără a fi nevoie să schimbați canalele – indiferent dacă muncitorii dvs. sunt în teren deluros, intr-o clădire în creștere sau dispersați în întregul județ.

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

IP Site Connect utilizează Internetul pentru a extinde acoperirea sistemului dvs. de comunicații MOTOTRBO, indiferent unde vă aflați. Puteți comunica cu ușurință între locații dispersate geografic în întreg orașul, judetul sau țara.

Puteți crea o acoperire a unei zone largi și puteți naviga automat dintr-o zonă de acoperire în alta fără intervenția manuală. Sau puteți îmbunătăți acoperirea într-un singur site ca o clădire inalta care conține bariere fizice. IP Site Connect vă permite să extindeți capacitatea de comunicatie vocală și de date a forței de muncă dincolo de nivelurile pe care statia le-a atins înainte. Aceasta înseamnă îmbunătățirea dramatica a serviciilor pentru clienți și creșterea productivității.

Acoperirea unei arii largi 

Până la 15 site-uri pot fi conectate utilizând o rețea IP standard. Site-urile pot fi separate pe scară largă – în diferite orașe sau chiar în țări diferite, permițându-vă să comunicați peste granițe pentru a vă menține întreaga forță de muncă conectată.

Implementarea eficientă a costurilor

Nu există nicio cerință de a achiziționa o infrastructură suplimentară, cum ar fi un controler de sistem, deoarece comunicațiile sunt coordonate de repetoarele de site. Și aveți nevoie de acces doar la un singur canal radio la fiecare locație.

Suport complet pentru voce și date

Fiecare site suportă voce și date și poate fi echipat cu aplicații de la comunitatea noastră extinsă de dezvoltatori.

Ușor de întreținut, de upgradat și de extins

Cu ajutorul instrumentului RDAC inclus (Repeater Diagnostics and Control), puteți accesa toate site-urile de la distanță pentru întreținere, upgrade și configurare. Adăugarea unui nou site este ușoară: configurati noul repetor în rețeaua IP.

Migrație grațioasă

IP Site Connect este un upgrade ușor de la un sistem radio convențional cu un singur site și, pe măsura dezvoltării afacerii dvs., este ușor să faceți upgrade de la IP Site Connect la o soluție MOTOTRBO trunked cum ar fi Linked Capacity Plus sau Connect Plus. Investiția dvs. este sigură.

 

Brosura MOTOTRBO IP Site Connect

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Motorola Systems IP SITE CONNECT”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *