Motorola MTP6650

Seria radio MTP6000 TETRA a fost creată pentru a conduce operațiuni in prima linie mai sigure, mai inteligente și mai rapide. Această familie de statii abordează diverse nevoi ale utilizatorilor finali și oferă comunicații garantate prin performanța audio și de acoperire.

Simplificând colectarea dovezilor, MTP6750 oferă o cameră integrată de 5MP. Completând capabilitatea sa de captare a imaginilor, este sistemul nostru de comunicare a fotografiilor și a informațiilor (PICS) – o soluție de gestionare a imaginii misiune critică.

Seria MTP6000 este pregătită pentru TEDS (TETRA Advanced Data Service), oferind o investiție sigură pentru organizațiile care doresc să îmbunătățească eficiența prin valorificarea serviciilor de date critice

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

Depășirea provocărilor de astăzi în timpul pregătirii pentru mâine nu este o sarcină ușoară. Mai ales când vine vorba de siguranța publică.

Radio portabil MTP6650 TETRA este conceput pentru a vă ajuta să faceți ambele. Cu o acoperire îmbunătățită, tehnologia wireless încorporată Bluetooth® 4.0, disponibilitatea Wi-Fi, serviciile de localizare extinsă și suportul pentru setul complet de instalat pe mașini, statia portabila MTP6650 TETRA va sprijini echipa dvs. acum și la fel de bine în viitor.

Comunicati cu personalul chiar și în zonele de acoperire marginale cu puterea de transmisie a clasei 3. Sau optimizați acoperirea cu un conector SMA standard deschis, care vă oferă flexibilitatea de a utiliza diferite antene. Există, de asemenea, Bluetooth® 4.0 pentru adăugarea de dispozitive conectate, cum ar fi un buton push-to-talk wireless sau un monitor de frecvență cardiacă. Indiferent dacă direcționați echipele într-o situație de urgență sau alocați resurse zilnice în funcție de locație, puteți să o faceți mai eficient datorită sistemului global de navigație prin satelit (GNSS).

Extindeți acoperirea

Într-o situație de urgență, nu vă puteți permite să fiți dezamăgiți de o acoperire slabă. Așadar, bazeaza-te pe acoperirea îmbunătățită a radioului portabil MTP6650 TETRA. Trimiteți mesaje vocale și de date și efectuați apeluri de urgență în zone marginale cu ajutorul puterii de transmisie a clasei 3. Optimizați acoperirea utilizând noul conector SMA, care vă oferă posibilitatea de a schimba antenele în funcție de mediul în care lucrează echipa dvs. sau atunci când aparatul este purtat sub vesta de protecție. Și cu cea mai bună sensibilitate a receptorului din clasă, intervalul operațional poate fi extins cu până la 14%.

Lucrați fără fir

Conectați-vă la mai multe dispozitive cu tehnologie wireless Bluetooth® 4.0 – cum ar fi audio, push-to-talk și senzori. Cuplați statia portabila MTP6650 TETRA cu un buton fără fir push-to-talk, care poate fi activat fără a fi nevoie să ajungeți la statie. Apoi, ascundeți statia într-un rucsac sau sub haine pentru operațiuni sub acoperire. Bluetooth® 4.0 permite, de asemenea, partenerilor să dezvolte noi soluții de colaborare, inclusiv senzori biometrici care să poată monitoriza semnele vitale.

Creați un mobil virtual

Transformați statia portabila MTP6650 TETRA într-un mobil virtual, cu adăugarea simplă a setului auto MTP6000 Series. Apoi bucurați-vă de funcționarea fără mâini, împreună cu încărcarea în mașină și acoperirea extinsă. Kitul folosește bateria proprie a autovehiculului, astfel încât să puteți încărca portabilul în mișcare fără a încetini.

Gestionați pe toată lumea, peste tot

Optimizarea resurselor și îmbunătățirea siguranței încep cu cunoașterea locului în care sunt toți. Așadar, am proiectat statia portabila MTP6650 TETRA cu cel mai recent sistem global de navigație prin satelit (GNSS), oferind acces la servicii globale precum GPS, GLONASS și BeiDou. Cu date de localizare exacte pentru întregul personal, puteți mobiliza echipele cele mai apropiate de un incident. Și, în cele din urmă, scurtați timpul de răspuns în situații de urgență. Cu GNSS știi exact unde să trimiți ajutor în cazul în care oamenii au probleme, indiferent dacă activează alerta de urgență manual sau declanșează senzorul automat “man down”.

Ascultați și auziți

MTP6650 vă permite să auziți și să fiți auziți chiar și atunci când sirenele sunt deranjante datorită ieșirii audio de 2W și tehnologiei avansate de suprimare a zgomotului. Cu difuzorul Slimport, veți primi o distribuție uniformă a sunetului în jurul radioului, oriunde este purtat. Ascultați la volum complet utilizând difuzorul sau accesoriile audio și experimentati claritatea pe care vă bazati. Un microfon inteligent elimină nevoia de profiluri audio și oferă o gamă dinamică largă, asigurându-vă că mesajul dvs. ajunge în mediile cele mai exigente.

Păstrați informații la îndemână

Accesați informarile zilnice, hărțile rutelor, fotografiile suspecților sau ale copiilor dispăruți și multe altele. Slotul pentru cartele microSD vă permite să extindeți cu ușurință spațiul de stocare și să păstrați informații critice la îndemână, așa că este întotdeauna acolo când aveți nevoie de ele. Sau, utilizați slotul pentru cartele microSD pentru a spori securitatea, oferind criptare end-to-end pentru cei care au nevoie de cea mai bună protecție.

 

Brosura MTP6650

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Motorola MTP6650”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?