Motorola Pager Advisor TPG2200

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

Cu o acoperire îmbunătățită și o durată de viață extinsă a bateriei, pagerul ADVISOR TPG2200 TETRA vă asigură posibilitatea de a apela pompierii, personalul de urgență și lucrătorii din domeniul asistenței medicale atunci când acestea sunt necesare cel mai mult. Rezultatul? Incendiile se sting. Comunitățile sunt în siguranță. Și oamenii primesc îngrijirea urgentă de care au nevoie.

În acele momente critice, fiecare secundă contează. De aceea am făcut TPG2200 simplu de utilizat, chiar și cu o singură mână. Citiți rapid și răspundeți la mesaje cu un afișaj color luminos de 2″ și o interfață familiară cu utilizatorul. Pastrati pagerul oriunde, fără a va incurca, datorită designului ușor și compact. Deoarece TPG2200 respecta standartudul pentru protecție împotriva prafului și a apei, va continua să funcționeze chiar și atunci când este expus elementelor.
Fiind unul dintre cei mai importanti furnizori de statii TETRA, Motorola Solutions este un partener pe care te poti baza. Pentru că oamenii se bazează pe tine.

Acoperire îmbunătățită
Când se întâmplă situații de urgență, trebuie să comunicați rapid și ușor cu personalul dvs. Cu puterea de transmisie de 1,8 W și sensibilitatea statică și dinamică crescută, pagerul TPG2200 vă oferă o acoperire îmbunătățită, astfel încât să puteți comunica cu personalul dvs. și ei cu dvs. Și cu un indicator de acoperire a LED-urilor, ei vor ști mereu când sunt conectați.

Ușor și compact
Puteți purta pagerul TPG 2200 oriunde datorită designului său ușor și compact. Nu va va îucurca viața de zi cu zi.

Criptare sigura
Trebuie să vă concentrați asupra situațiilor de urgență, fără să vă faceți griji în privința securității. Pagerul TPG200 suportă mai multe protocoale de criptare, inclusiv BSI SIM și AIE TEA 1, 2 și 3, astfel încât comunicațiile dvs. să rămână protejate.

Stația de acasa
Păstrați bateria complet încărcată utilizând stația de acasa, astfel încât pagerul TPG2000 TETRA sa fie pregatit intotdeauna. Stația de acasa are, de asemenea, o antena externă SMA pivotantă care îmbunătățește acoperirea în interior atunci când pagerul este andocat, precum și o lumină LED de avertizare integrată și un releu pentru dispozitive suplimentare de alertare.

Controale simple
Fiecare secundă contează atunci când vine vorba de a stinge focuri sau de a salva vieți. De aceea am proiectat pagerul TPG2000 TETRA să fie simplu de utilizat – chiar și cu o singură mână. Puteți să citiți rapid și să răspundeți alertelor de pe afișajul color luminos de 2″, iar interfața familială de utilizare a statiei Motorola Solutions este ușor de folosit pentru toți. Un difuzor puternic, o alertă de vibrație și un LED intermitent înseamnă că nu veți pierde niciodată un apel.

Durabil
Conteaza pe pagerul TPG2200 pentru a functiona atunci cand ai nevoie de el cel mai mult. Cu protecția împotriva prafului și apei IP54, este proiectat să reziste la rigorile unor medii dificile. Și cu până la 48 de ore de viață a bateriei, este construit pentru a functiona incontinuu.

GPS
Gestionați-vă resursele mai bine urmărind personalul dvs., utilizând GPS-ul încorporat. Atunci când există o situație de urgență, de exemplu, puteți trimite mesaje numai celor apropiați de locul respectiv. În acest fel, veți fi siguri că oamenii dvs. vor ajunge rapid la locatia respective, iar situația va fi rezolvată rapid.

 

Brosura ADVISOR™ TPG2200 TETRA Pager

 

 

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Motorola Pager Advisor TPG2200”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?