MOTOROLA MCD 5000 DESKSET SYSTEM

Tehnologie VoIP pentru comunicațiile dvs. convenționale și trunk

Ideal pentru medii de dispecerat, site-uri de back-up, locații alternative, evenimente speciale și monitorizare a apelurilor, sistemul MCD 5000 Deskset este o soluție VoIP puternică și ușor de implementat pentru sistemul dvs. radio. Cu tehnologia IP, aveți flexibilitatea de a instala rapid birouri unde aveți nevoie de ele utilizând infrastructura de rețea IP. Și puteți extinde cu ușurință capabilitatile de comunicare în întreaga organizație pentru a creste siguranța, conștientizarea și coordonarea.

 

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

PROIECTAT PENTRU CUM MUNCESTI
Cu minuțiozitate maximă, MCD 5000 Deskset este proiectat ergonomic, cu un aspect intuitiv și un unghi de vizualizare reglabil atât pentru folosirea zilnică ocazională, cât și pentru cea constantă.

Ecranul LCD color mare și ușor de citit oferă acces rapid la informațiile critice, incluzand mesajele, starea și numele canalului, împreună cu ID-urile de utilizator si de urgență.

Puteți personaliza tastele programabile programabile la nevoile unice ale instalarilor și utilizatorilor pentru a controla rapid funcțiile standard ale fiecărei statie.

BLOCAREA TIMPULUI DE SECURITATE AUTOMAT
Asigurați-vă comunicațiile în locații care nu sunt angajate în mod continuu, au acces public sau pot accesa canale sensibile.

CREȘTE SIGURANȚA PERSONALULUI DVS.
Protejați-vă mai bine personalul. Deoarece situațiile de urgență au multe forme și se pot întâmpla oricând, oriunde, MCD 5000 Deskset include butonul portocaliu de notificare de urgență familiar pe atât de multe statii Motorola.

NOTIFICĂRI DE URGENȚĂ
MCD 5000 Deskset vă permite să gestionați notificarile de urgență ale unităților din câmp de la mai multe tipuri de sisteme, inclusiv sistemele ASTRO® 25.

UNITATEA GATEWAY RADIO (RGU) MCD 5000
Conectați MCD 5000 Deskset la statii prin rețeaua IP utilizând RGU MCD 5000. MCD 5000 Deskset comută dinamic între RGU-uri MCD 5000, oferind acces la statiile suplimentare în rețea și extinderea comunicațiilor. Fiecare RGU MCD 5000 poate conecta până la patru statii, iar fiecare MCD 5000 Deskset se poate conecta la un singur canal în același timp.

BENEFICILE DE ISTALARE

  • Instalare inițială facilă utilizând un import de fișiere text
  • Schimbați rapid setările direct pe MCD 5000 Deskset
  • Carcasă reglabilă pentru montare pe perete sau pe perete

 

MCD 5000 Deskset System Specification Sheet

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MOTOROLA MCD 5000 DESKSET SYSTEM”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?