MOTOROLA DIMETRA IP SCALABLE

Switch-urile DIMETRA™ IP de la Motorola sunt puterea din spatele soluțiilor noastre de vârf TETRA.

 

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

Echipamentele DIMETRA IP, integrate cu aplicații specifice clienților, combinate cu servicii gestionate profesional oferă soluții de comunicații fără fir, de înaltă performanță, de încredere, securizate și integrate, esențiale pentru eficiența comunicațiilor mobile profesionale.

Beneficiind de expertiza tehnologică dovedită de Motorola și de poziția de lider pe piață în soluții integrate pentru medii critice, portofoliul cu adevărat scalabil DIMETRA IP oferă o gamă de capabilități de voce și date și fiabilitate atunci când aveți nevoie cel mai mult.

Scalabil

Flexibilitate și simplitate în implementare și extindere
Sistemul DIMETRA IP al companiei Motorola vă satisface cerințele în schimbare. Scalabil în mărime și caracteristici, satisface cerințele clienților de la un singur site la mai multe site-uri și chiar și la scară națională. Funcționalitatea este, de asemenea, scalabilă, oferind servicii de voce și adăugând servicii cum ar fi datele scurte, pachetele de date, interconectarea telefonică, precum și o suită cuprinzătoare de securitate.

Contact rapid
Bazându-se pe o arhitectură bazata pe IP de rețea plata, sistemele noastre cu misiune critică oferă timpi de configurare extrem de rapizi și apel de grup consistent, chiar și în mai multe zone de zonă largă, permițând conexiuni de configurare în mod constant de mare viteză.

INTEGRAT

Pachete de date cu o eficiență mai mare
Sistemele DIMETRA, cu configurație IP end-to-end, oferă cel mai cuprinzător serviciu de pachete de date, inclusiv pachetul de date cu mai multe sloturi (MSPD) de pe piața TETRA, menținându-vă conectarea și maximizând utilizarea resurselor de rețea.

Suită de aplicații extensivă
Portofoliul DIMETRA suportă o gamă largă de interfețe de programare de aplicații (API) bine documentate, permițând organizațiilor să se conecteze perfect la alte rețele și servicii de telecomunicații sau să integreze aplicațiile I.T.

DE ÎNCREDERE

Siguranță inerentă
Componentele platformei DIMETRA IP cheie sunt tolerante la erori, asigurându-se că rețeaua continuă să gestioneze și să furnizeze comunicații în condiții nefavorabile.

Rezistență și performanță superioare
Soluțiile DIMETRA IP sunt concepute pentru a oferi performanțe și fiabilitate de vârf, cu suport pentru redundanță, de la legăturile site-ului, statiei de bază și a controlorului site-ului – până la redundanța completa a switch-ului și redundanța geografică.

SIGUR

Motorola a implementat cu succes comunicații criptate de peste 30 de ani. Sistemele DIMETRA IP cuprind o gamă completă de soluții de criptare conforme TETRA, care se potrivesc cu bugetele și cerințele dumneavoastră operaționale. Autentificarea și criptarea interfeței aeriene sunt de asemenea oferite în sistemele misiune critica DIMETRA.

Securitate și control
Rețelele virtuale private (VPN) permit organizațiilor să partajeze o rețea și să se bucure de securitatea și controlul de care au nevoie, fără a cheltui pentru o infrastructură dedicată. Partajarea rețelelor permite organizațiilor să coordoneze operațiunile prin intermediul echipamentelor interoperabile și al grupurilor de discuții comune.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MOTOROLA DIMETRA IP SCALABLE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?