MOTOROLA DIMETRA DISPATCH COMMUNICATION SERVER (DCS)

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

Serverul de comunicatii de dispecerat DIMETRA (DCS) permite o comunicare eficientă în timp real care menține personalul conectat și informat atunci când contează cel mai mult. DIMETRA DCS oferă posibilitatea de a dezvolta soluții specializate pentru camere de control prin interfața API (MCC 7500 Application Program Interface). Permițându-vă să vă conectați și să vă informați personalul din sistemul dvs. DIMETRA prin intermediul interfețelor personalizate ale terților.

Pentru organizațiile care necesită o comunicație securizată criptată de dispecerat, Secure-DCS (S-DCS) asigură criptarea end-to-end în sistemul dvs. DIMETRA pentru toate comunicațiile de voce și date. Acest lucru asigură că dispecerii rămân conectați în siguranță la cei din domeniu cu comunicații sigure, private și criptate.

Scalați-vă sistemul, nu costurile

Multe organizații de astăzi caută modalități de a-și consolida operațiunile pentru a eficientiza costurile și a obține eficiență. DCS poate face acest lucru ajutând la menținerea și gestionarea costurilor de operare ale centrului de dispecerizare. Deoarece DCS necesită hardware special construit mai putin (cu până la 90% mai puțin hardware necesar), organizația dvs. poate realiza o reducere a consumului total de energie necesară pentru funcționarea sistemul dvs. În plus, veți avea mai mult spațiu fizic disponibil. Cu arhitectura centralizată, reduceți cheltuielile generale de călătorie eliminând necesitatea de a trimite inginerii pe teren într-o zonă extinsă pentru a vă menține, a face service și a efectua actualizări de sistem. În timp ce platforma scalabilă vă permite să cresteti cat de mult sau cât de puțin aveți nevoie. Pur și simplu adăugați un nou server DCS și creșteți puterea dispeceratului dvs. cu zece, fără timpul și costurile suplimentare asociate extinderilor tradiționale.

Opțiuni flexibile de implementare
Cu DCS, aveți flexibilitatea suplimentară de a o implementa acolo unde doriți, nu acolo unde tehnologia vă limitează. Puteți implementa DCS oriunde datorită constructiei lui cu capacități de redundanță. Aceasta asigură ca o cameră de control de la distanță sa aiba o conexiune la diferite servere DCS. Astfel, DCS-ul poate fi împărțit între diferite camere de control.

Flexibilitate inregistrarii utilizatorilor

DCS se adresează utilizatorilor prin adresa proprie DIMETRA și nu prin adresa unui echipament. Permițând apelantului sa acceseze Consola de utilizator, indiferent de locul în care se conectează.

Audio pe care vă puteți baza

Fiabilitatea inerentă a sistemului DIMETRA îi asigură pe cei cu primul ajutor și pe dispecerci să rămână conectați la cea mai bună calitate audio. Asigurați-vă liniștea pe care informația potrivită o aduce întotdeauna datorită îmbunătățirii sunetului prin intermediul unui sunet digital complet prin IP. Cu o reducere semnificativă a întârzierilor și a efectelor de jitter minimizate asociate de obicei conversiilor analogice, personalul dvs. poate fi întotdeauna receptionat indiferent ce se intampla.

Transmiterea informațiilor sensibile necesită o soluție securizată criptată

Succesul operațiunilor dvs. se bazează pe capacitatea de a asigura comunicatiile private astfel incat sa rămâna private și sa nu fie niciodată compromise. Serverul de comunicare de dispecerat DIMETRA oferă o criptare end-to-end care protejează informațiile în timp ce se află în tranzit. Este o evoluție a ICCS-Gateway criptat end-to-end anterior. Fiabilitatea inerentă a sistemului DIMETRA vă asigură că informațiile critice pot fi întotdeauna comunicate pe teren cu asigurarea criptarii end-to-end.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MOTOROLA DIMETRA DISPATCH COMMUNICATION SERVER (DCS)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?