MOTOROLA SLR5500

Repetorul SLR 5500 oferă servicii de înaltă performanță, de înaltă fiabilitate, cu toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a vă conecta la locul de muncă.

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

Pentru ca afacerea dvs. să aibă succes, aveți nevoie de comunicații de voce și de date care să ajungă in orice colț al operațiunilor dvs. Repetorul MOTOTRBO SLR 5500 oferă un serviciu radio de înaltă performanță, de înaltă fiabilitate, cu toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a vă conecta la locul de muncă, indiferent dacă vă aflați pe teren sau in interiorul fabricii.

Cu designul elegant și consumul redus de energie, modelul MOTOTRBO SLR 5500 este proiectat pentru costuri reduse de proprietate. Și cu un salt imens în tehnologie, reprezintă următoarea generație în repetoare ca piatră de temelie a sistemului radio MOTOTRBO.

Indiferent dacă aveți nevoie de simplitatea unui sistem convențional pentru o singură locație sau de capabilitați puternice de trunk cum ar fi Capacity Plus, Linked Capacity Plus sau Connect Plus, SLR 5500 oferă puterea statiei digitala forței tale de muncă.

Brosura MOTOTRBO SLR 5500

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MOTOROLA SLR5500”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?