Motorola ACE3600 Unitate Terminala la Distanta

Intra in legatura cu un consultant
Categorie: Etichetă:

Descriere

ACE3600 RTU combină capacitatea locală de procesare a unui PLC cu cea mai bună capacitate de comunicație de clasă a unui RTU pentru a crea o unitate de înaltă performanță. Permite integrarea perfectă cu PLC-uri, RTU-uri și dispozitive electronice inteligente (IED). Un procesor puternic combinat cu module de intrare / ieșire versatile permite ca acest RTU să fie utilizat pentru cele mai solicitante aplicații SCADA.

Acest RTU modular poate fi extins și modernizat cu mai multe porturi de comunicații simultan, care utilizează o serie de protocoale acceptate de industrie. Capacitatea de comunicare a acestei RTU este concepută special pentru a susține comunicațiile sigure pe rețelele locale și la nivel regional.

 

Caracteristici

Telecomandă și monitorizare în numeroase aplicații
Apa și apele uzate – supape de comandă de la distanță, stații de pompare și stații de ridicare; Monitorizează presiunea și fluxul de-a lungul conductelor, rezervoarelor și stațiilor de ridicare.

Distribuția energiei electrice – comandă la distanță, comutatoare de reîncărcare și substații de medie tensiune: monitorizarea condițiilor de încărcare și a locurilor de avarie prin intermediul dispozitivelor electronice inteligente (IED).

Conducte de petrol și gaze – monitorizează debitul și presiunea, efectuează opriri de urgență, monitorizează locațiile de explorare la distanță și rezervoarele de stocare.

Avertizare timpurie și comandă sirenă – efectuați teste de rutină și activați de la distanță sirenele de avertizare pentru a oferi publicului anunțul privind situațiile de urgență.

Rețeaua de monitorizare și control al rețelei de comunicații – monitorizarea la distanță a echipamentelor critice, inclusiv sistemele de alimentare, sistemele de control al mediului, luminile turnului și altele.

Semnalarea stației de foc – expedierea rapidă a echipamentelor de incendiu și a resurselor cu control de la distanță a luminilor, sirenelor, sistemelor de difuzare a vocii, a ușilor etc.

Variante de comunicare versatile
Cu suport pentru până la 5 porturi, ACE3600 RTU poate comunica simultan prin RS-232, RS-485, portul radio și porturile IP, în timp ce utilizează protocoalele aceleași sau diferite. Acesta susține o gamă largă de rețele la viteze de la 1200 bps la 100 Mbps.
– Radiouri convenționale analogice VHF / UHF / 800 MHz
– sisteme analogice de 800 MHz / UHF sau sisteme cu trunchi digital
– Sisteme multiple de adresare VHF / UHF / 900 MHz
– Telefon și linii închiriate și legături cu fibră optică prin modemuri externe
– Cuptor cu microunde și prin satelit prin portul serial construit
– Rețele IP prin cablu și fără fir

Securitatea datelor
ACE3600 RTU suportă criptarea prin rețeaua wireless cu chei descărcabile.

Interfață grafică de utilizator
Instrumentul de programare System Tool Suite (STS) oferă o interfață grafică ușor de utilizat, care permite dezvoltarea programelor și configurarea și întreținerea sistemelor locale și la distanță de la RTU.

Protocoalele acceptate de industrie
ACE3600 RTU acceptă o serie de protocoale acceptate în industrie, cum ar fi Modbus prin RS-232 și IP, DF-1 prin RS-232 (Master), DNP3.0 prin RS-232, RS-485 și IP și IEC 60870-5- 101 și permite conectarea directă a senzorilor inteligenți, PLC-urilor și IED-urilor.

Protocolul de comunicare a datelor de la Motorola (MDLC)
Pe baza standardului ISO / OSI cu șapte straturi, protocolul MDLC este îmbunătățit printr-o manipulare robustă a erorilor pentru a asigura o comunicare sigură. Aceasta permite centrului RTU-control, precum și comunicațiilor directe RTU-RTU fără a trece printr-un repetor dedicat.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Motorola ACE3600 Unitate Terminala la Distanta”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?