Reducere!

Motorola XT420

564,00 lei

Construit dur pentru a face afaceri mai bune

Ajuta firmele să comunice instantaneu cu un sunet tare, clar și durabilitate excepțională. Seria XT400 oferă performanțe excelente, chiar și în condiții de zgomot ridicat, condiții dure. Statia robusta PMR446 oferă un sunet tare și clar pentru utilizatorii de business la fața locului.

Stoc epuizat

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

Doteaza-ti echipa cu o modalitate mai rapidă de a comunica. Statia de afaceri XT420 vă ajută să comunicați instantaneu, fără a pierde nimic. Cu un sunet tare și clar la locul de muncă și o durabilitate excepțională, XT420 oferă performanțe excelente, chiar și în condiții de zgomot, condiții dure.

Statia XT420 operează fără abonament sau taxe de apel pe frecvențele fără licență PMR446, oferind 8 canale și 219 de coduri de confidențialitate selectabile de utilizator pentru a vă asigura un semnal clar.

Calitatea audio îmbunătățită, designul robust și software-ul multifuncțional de programare al clienților bazat pe HTML, fac aceasta statie o alegere excepțională pentru toate nevoile dvs. de afaceri de la fața locului. Funcții avansate, cum ar fi anunțul canalului, vă permit să vă eliberați mâinile, astfel încât să vă puteți concentra asupra sarcinii pe care o aveti.

Indiferent dacă coordonați resursele pe șantier sau pe linia de producție, statia XT420 este testata pentru a dura. Eliberați puterea statiei din seria XT400 cu accesorii care sunt confortabile, durabile și discrete pentru a se încadra modului în care lucrați.

Frecvențe PMR446 in banda fără licențe

Funcționează fără abonament sau taxe de apel pe frecvențele fără licență PMR446, oferind 8 canale și coduri PL selectabile de utilizator pentru a vă asigura un semnal clar.

Calitate îmbunătățită a sunetului

Difuzorul puternic de 1500 mW asigură o comunicare clară fără feedback deranjant în condiții de zgomot.

Designul riguros

Respectă specificațiile militare pentru etanșare împotriva prafului, vântului, șocurilor, vibrațiilor și altor condiții nefavorabile. Aceste statii sunt, de asemenea, supuse testelor exclusive Motorola de accelerare a vieții (ALT) care simulează până la 5 ani de utilizare pe teren.

Butoane programabile

Două butoane programabile permit accesul rapid și ușor la funcțiile utilizate în mod obișnuit.

Anunț de canal cu alias vocal

Lăsați-vă statia la centură și știți exact pe ce canal comunicați. Personalizați-vă lista canalelor selectând din 16 funcții de lucru preînregistrate, cum ar fi securitatea, serviciul clienți, casierul etc.

Activare vocală avansată (VOX)

Permite funcționarea cu maini libere cu sau fără utilizarea accesoriilor opționale.

Acoperirea antimicrobiană

Ajută la prevenirea creșterii mucegaiului și microbilor pe suprafața statiei.

Software de programare pentru clienți (CPS)

CPS-ul bazat pe HTML este ușor de utilizat și funcționează cu orice browser de computer. Profilele sunt interschimbabile cu seria XTNi, facilitând adăugarea statiilor seriei XT400 la flota dvs. radio existentă (CPS este disponibil ca download gratuit. Este necesar un cablu separat de programare).

Accesorii

Statiiile din seria XT400, sunt livrate standard cu o clema de centură pivotantă care vă permite să rotiți radioul pentru a se încadra confortabil. Re-utilizați accesoriile audio XTNi pentru performanțe flexibile și fiabile.

Clonarea simplificată

Copiați rapid setările de la radio la radio (între radiourile seriei XT400 sau între radiourile XT400 și XTNi). Clonarea se face cu un cablu de clonare radio-la-radio sau prin încărcătorul multifuncțional.

Interfață LED cu trei culori

Permite utilizatorilor să identifice caracteristicile și starea radio.

Dezactivați canalul

Permite utilizatorilor să dezactiveze și să ignore canalele nedorite prin software-ul de programare a clienților (CPS)

 

Brosura XT420

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Motorola XT420”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?