MOTOROLA SLR8000

Seria SLR 8000 oferă servicii radio de înaltă performanță și de înaltă fiabilitate, optimizate pentru locul de muncă.

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

Pentru o mai bună siguranță și eficiență în întreaga organizație, aveți nevoie de comunicații fiabile de voce și de date care să conecteze pe toată lumea și totul. Seria de repetoare MOTOTRBO SLR 8000 oferă servicii de înaltă performanță, de înaltă fiabilitate, optimizate pentru locul de muncă. Cu conturul mic și fiabilitatea ridicată, este proiectat pentru un cost scăzut al proprietății. Și cu un salt imens în tehnologie, reprezintă următoarea generație în repetoare.

Versatil și puternic, MOTOTRBO SLR 8000 combină cele mai bune funcții radio cu cea mai recentă tehnologie digitală. Integrează fără probleme voce și date, oferă funcții avansate ușor de utilizat și oferă o capacitate crescută pentru a satisface nevoile dvs. de comunicatie din teren până in fabrică.

Indiferent dacă aveți nevoie de simplitatea unui sistem convențional pentru o singură locație sau de capacitățile puternice trunk cum ar fi Capacity Plus, Capacity Max sau Connect Plus, seria SLR 8000 oferă puterea statiei digitale forței tale de muncă.

Repetor MOTOTRBO de ultima generatie

Seria SLR 8000 reprezintă un salt imens în ceea ce privește designul și tehnologia. Bazându-vă pe o multitudine de experiență pe teren, feedback de la clienți și inovare tehnologică, aceasta oferă performanțe și fiabilitate remarcabile pentru sistemul dvs. radio. De la un design modular eficient la opțiuni de instalare flexibile, seria SLR 8000 este cu adevărat următoarea generație în repetoare.

Fiabilitate ridicată

Seria SLR 8000 oferă o funcționare fiabilă, chiar și la o putere de transmisie continuă de 100W. Designul de înaltă calitate a fost validat prin intermediul programului Motorola Accelerated Life Testing (ALT) și îndeplinește criterii de calitate stricte. SLR 8000 are un design al receptorului de generație viitoare, cu o sensibilitate ridicată și o blocare a zgomotului îmbunătățită, astfel încât să puteți avea încredere în calitatea vocii clară, chiar și în cele mai nefavorabile condiții.

Performanta ridicata

Cu ieșirea emițătorului de 100W și receptorul de sensibilitate ridicată, seria SLR 8000 oferă o acoperire radio într-o zonă enormă. Designul modular eficient necesită doar 2U spațiu rack și are un consum foarte redus de energie, generând un cost redus al proprietății. Seria SLR 8000 suportă setul complet de funcții MOTOTRBO și este compatibil cu toate arhitecturile sistemului MOTOTRBO. Interfața IP vă permite să construiți aplicații și console direct pe sistemul dvs.

Flexibilitate totală

Seria SLR 8000 poate fi personalizată pentru a se potrivi cu operarea dvs. Există opțiuni pentru un amplificator preselector intern și un modul releu de antenă, oferindu-vă o instalare adevărată intr-o singură cutie. De asemenea, puteți opta pentru o cartelă internă cu fir dacă aveți nevoie de funcții de control al tonului, audio pe patru fire și intrări externe suplimentare

 

Brosura MOTOTRBO SLR 8000

 

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MOTOROLA SLR8000”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?