Motorola SL2600

Comunicare instantanee, stil profesional

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

Acum, afacerea dvs. poate avea puterea comunicării radio instantanee, fără a vă compromite stilul.

Cu designul său subțire, ușor, radioul portabil dual-way MOTOTRBO SL2600 este elegant și discret. Se îmbină fără probleme cu îmbrăcămintea profesională, permițându-vă să vă mișcați liber. În același timp, este durabil și construit pentru a rezista.

Obțineți rapid acces la funcțiile radio cheie împreună cu informațiile dintr-o privire. Conectați-vă discret la căști și senzori Bluetooth®. Accesați rețele Wi-Fi pentru actualizări de software over-the-air. Și utilizați SL2600 pe sistemele de canale care suportă atât datele cât și vocea.

 

Caracteristici

 • Se potrivește stilului tău
  Radioul portabil dual SL2600 vă oferă o comunicare instantanee, fără a privi și simți volumul unui radio tradițional. Cu o grosime de doar 23 mm, se potrivește cu ușurință în mână sau în mod discret într-un sacou sau în buzunar de pantaloni. SL2600 cântărește numai 190g (6oz) pentru a vă putea mișca liber și confortabil, fără a fi cântărit. Elegant și atractiv, se îmbină cu îmbrăcămintea de afaceri și vă îmbunătățește aspectul profesional.
 • Productivitate discretă
  Concentrați-vă pe clienții dvs., nu pe dispozitivul dvs. Cu o tastatură virtuală și un afișaj, SL2600 vă oferă o cale rapidă și ușoară de navigare a funcțiilor și de primire a informațiilor dintr-o privire.
 • Discutați cu mâinile libere
  Menținerea unui aspect inteligent, organizat. SL2600 se conectează cu accesorii wireless, cum ar fi căștile și senzorii Bluetooth®, permițându-vă să vă păstrați radiația vizibilă, dar nu iese din contact.
 • Actualizări de tip “over-the-air”
  Cu Wi-Fi încorporat, SL2600 poate fi actualizat fără probleme. În loc să programați dispozitive unul câte unul, managerii IT pot economisi timp prețios prin trimiterea de actualizări la întreaga flotă.
 • Gata pentru mai mult
  SL2600 acceptă funcționarea convențională pentru site-urile unice plus site-ul IP Connect, astfel încât să puteți conecta mai multe locații într-o singură rețea. Sau scalați până la Capacitate Plus pentru o capacitate de apel mai mare, datorită canalului eficient și utilizării spectrului de frecvențe MOTOTRBO.

 

Brosura Motorola SL2600

 

 

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Motorola SL2600”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?