Motorola MOSCAD-M Unitate Terminala la Distanta

Intra in legatura cu un consultant
Categorie: Etichetă:

Descriere

MOSCAD-M RTU este cel mai mic membru al familiei RTU de la Motorola. Acesta include o configurație fixă de intrări și ieșiri analogice și digitale. MOSCAD-M este capabil să comunice într-o rețea cu RTU-uri MOSCAD și ACE3600. Deși este de dimensiuni reduse, suficientul MOSCAD-M are puterea de a satisface o gamă largă de aplicații SCADA.

MOSCAD-M are o dimensiune compactă și un consum redus de energie, ceea ce îl face ideal în locații în aer liber cu surse de energie solară și baterie.

 

Caracteristici

Funcționalitate duală
Oferă caracteristicile unității de terminale la distanță (RTU) și a unui controler logic programabil (PLC). Dacă aplicația încărcată în CPU este simplă, atunci MOSCAD-M funcționează ca RTU; Dacă aplicația implementează un cod de decizie, atunci MOSCAD-M funcționează ca PLC.

Conectivitate diversă
Plug-in modulele I / O specializate asigură conectivitate la senzorii digitali și analogi și asigură ieșiri releu și analogice. Conectivitatea prin porturile RS-232 și RS-485 capabile de comunicații de date în serie este, de asemenea, disponibilă.

Protocolul de comunicare a datelor de la Motorola (MDLC)
Un protocol modern și puternic de comunicații de date bazat pe recomandarea protocolului de șapte niveluri al Organizației Internaționale de Standardizare. Acesta a fost creat pentru a fi deosebit de robust pe circuitele aglomerate, partajate, cu două căi de comunicație radio. Structura sa OSI / ISO compatibilă cu șapte straturi permite funcții puternice de rețea.

Eficiența spațială
Proiectat pentru a fi instalat în interiorul echipamentului prevăzut cu echipament pre-existent, deja la locul dumneavoastră.

Sunt acceptate rețele diferite
MOSCAD-M utilizează în mod obișnuit un radio bidirecțional pentru canalul de comunicații. Funcționarea pe o rețea de comunicații convențională, trunchiată sau altă rețea de comunicare specializată. Atunci când radioul bidirecțional nu este preferat, sunt acceptate comunicațiile prin dial-up sau închiriate prin cablu sau Ethernet (10-bază-T Intranet).

Adaptabilitatea rețelei
Conectează direct la radiofrecvențele VHF, UHF, 800 și 900 MHz.

Programabilitate
MOSCAD-M este adaptat pentru a satisface cerințele specifice ale sistemului. Aplicațiile tipice includ monitorizarea și controlul la distanță a supapelor și pompelor, monitorizarea nivelelor rezervoarelor, protecția catodică a conductelor, ploaia și inundațiile, poluarea mediului, deversările chimice, radiațiile radioactive și multe altele.

Gestionare a energiei
În modul de economisire a energiei, o capacitate unică esențială pentru locațiile de la distanță ale bateriilor sau ale energiei solare, consumul redus de energie se realizează prin furnizarea energiei numai circuitelor și elementelor activate de un program de aplicație.

 

IP Gateway

MOSCAD-M

MOSCAD-M RTU

Network Fault Management Remote Terminal Unit

SCADA Interface – MCP-M to ModBus

Wireline Modem

 

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Motorola MOSCAD-M Unitate Terminala la Distanta”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?