Motorola DM2600

Mobila Digitala, acum la îndemână

Statia mobila MOTOTRBO DM2600 analogica/digitala aduce avantajele capabilității sistemelor digitale la un preț pe care v-il puteți permite.

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

Puterea comunicațiilor digitale este acum la îndemână. Statiile mobile MOTOTRBO DM2600 sunt compacte și capabile, astfel încât lucrătorii să rămână conectați, indiferent dacă preiau colete sau transportă pasageri. Ca parte a familiei de statii MOTOTRBO, DM2600 oferă cele mai bune tehnologii radio digitale, cu caracteristici cum ar fi capabilitatea sistemelor de voce integrate, de două ori capacitatea de apelare și comunicațiile de voce mai clare. Cu ajutorul funcției Audio inteligenta, conducătorii auto nu trebuie să ajusteze volumul radio pentru a evita pierderea unui apel, deoarece statia monitorizează zgomotul de fond și ajustează automat volumul.

Pentru cei care operează pe analog, DM2600 vă permite să migrați la digital în ritm și buget propriu, cu scalabilitate simplă pentru a adăuga funcții și caracteristici. Acest radio este, de asemenea, compatibil cu funcțiile avansate de business MOTOTRBO, cum ar fi întreruperea emisiei pentru a acorda prioritate comunicatiei critice.

Pentru posibilitatile sistemelor digitale de voce accesibile, modelul MOTOTRBO DM2600 își face treaba cu claritate și ușurință.

Afișaj alfanumeric – Vizualizați informații precum ID-ul apelantului, numărul canalului și contactele pe un afișaj alfanumeric clar și cu contrast ridicat.

Analogic/digital – Beneficiați de toate avantajele digitale, inclusiv o calitate a vocii mai bună, o acoperire mai bună și o viață mai bună a bateriei, dar păstrați compatibilitatea cu flota dvs. radio existentă. Cu capacități analogice și digitale, aveți libertatea de a migra la cea mai recentă tehnologie în ritmul propriu.

Capacitatea de întrerupere a emisiei – permite unui utilizator să întrerupă o altă conversație radio pentru a furniza o comunicatie critică exact atunci când și unde este nevoie.

Compatibil cu Radio Management Suite – programați radiourile dvs. rapid și eficient, cu instrumentul de gestionare a statiilor. Statiile poate fi programate în loturi într-un șablon standard, oferind rezultate fără erori și performanță optimizată.

Programare prin aer (OTAP) – gestionează, scrie și citește până la 5.000 de configurații de statii prin aer.

Audio inteligent – Statia isi ajustează volumul automat pentru a compensa zgomotul de fundal, astfel încât lucrătorii nu trebuie să își regleze volumul statiei singuri pentru a evita pierderea unui apel în situații de zgomotoase sau tulburarea altora atunci când se deplasează în locuri liniștite.

Confidențialitate îmbunătățită – criptarea încorporată pentru o securitate sporită.

Audio IMPRES – Indiferent dacă este vorba de o șoaptă în timpul unei operațiuni ascunse într-o alee întunecată sau comandând o scenă de incendiu zgomotos, accesoriile audio IMPRES sunt puternice, clare și inteligibile în modurile analogice și digitale.

Capabilitatea sistemelor – Experimentați o acoperire cuprinzătoare a MOTOTRBO. IP Site Connect utilizează rețelele IP pentru a extinde sistemul pentru a crea o arie cu acoperire largă. Trunkingul cu site unic Capacity Plus extinde capacitatea la peste 1000 de utilizatori și Linked Capacity Plus l-e combină pe amandoua pentru a oferi o zonă largă, o rețea de mare capacitate trunked.

Evaluat IP54 – Protejează statia de ploaie.

 

Brosura DM2600

 

Caracteristici principale

  • Banda de frecventa – VHF (136-174 MHz); UHF (403-470 MHz)
  • Difuzor incorporat – Da
  • Dimensiuni H x L x D – 44 x 169 x 134 mm
  • Puterea RF de ieșire – 1-25W, 25-45W (VHF); 1-25W, 25-40W (UHF)
  • Greutate – 1,3 kg

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Motorola DM2600”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?