MOTOROLA DIMETRA MCC 7500 IP DISPATCH CONSOLE

Backup-ul nu este doar pe scenă

Asigurați-vă că Centrul de Dispecerizare este o conductă de informatii, pe baza cărora primii respondenți se pot baza pe informațiile relevante în timp real de care au nevoie în timp real. Consola de dispecerat DIMETRA MCC 7500 IP oferă dispecerilor capabilitati eficiente și fiabile în sistemul dvs. DIMETRA, pentru a vă menține respondenții conectati și informati când este important.

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

Consola de dispecerizare DIMETRA MCC 7500 IP oferă capabilitati de integrare pentru a ajunge la aplicații și resurse multiple pentru o coordonare îmbunătățită a răspunsului. O interfață extrem de intuitivă crește ușurința utilizării pentru organizarea resurselor, coordonarea unui răspuns și comunicarea informațiilor valoroase. Fiabilitatea și securitatea inerentă a sistemului dvs. DIMETRA asigură ca dispecerii sa rămâna conectați la cei din teren cu cea mai bună calitate audio din clasă.

Pentru securitate sporită, DIMETRA MCC 7500 Secure oferă criptare end-to-end care protejează informațiile în timpul tranzitului.

 

Informațiile corecte, chiar acum

Lumea conectată oferă agenției dvs. acces la mai multe informații decât au avut vreodată. Aceste informații se pot dovedi esențiale pentru primii care răspund, la identificarea și neutralizarea amenințărilor la adresa lor și a altora înainte ca o situație să escaladeze și să ducă la o tragedie. Cu toate acestea, odata cu explozia datelor disponibile, vine sarcina din ce în ce mai dificilă de a gestiona și de a comunica informații. Consola MCC 7500 oferă dispecerilor capabilități de integrare pentru a ajunge la aplicații și resurse multiple, ajutând la coordonarea unui răspuns și la furnizarea informațiilor necesare misiunii critice, pentru a asigura siguranța persoanelor care au răspuns inițial. Sunt disponibile opțiuni de livrare multiple, inclusiv voce și ton, conectarea dipecerilor către respondenții din întreaga rețea DIMETRA. Aceste opțiuni de livrare vă ajută să vă asigurați că centrul de dispecerat vă poate furniza imediat informațiile corecte.

Ușurința în utilizare face ca suportul să fie mai eficient

Oferiți dispecerilor instrumentele de care au nevoie pentru a alimenta în mod eficient și fără efort cu informații inteligente cruciale pentru respondenții din domeniu. Consola MCC 7500 oferă dispecerilor un mijloc intuitiv de a organiza resursele, de a coordona un răspuns și de a comunica informații valoroase. Interfața sa familiară, care emulează legendara interfeța grafica (GUI) de tip Centracom, permite dispecerilor să se adapteze rapid la un nou sistem cu un timp scurt de învățare și o pregătire minimă. Fluxurile de lucru concepute cu scopuri directe cu clicuri minime, informațiile critice privind resursele și meniurile contextuale cu clic dreapta, sunt doar câteva dintre caracteristicile care vă pot ajuta operațiunea de dispecerizare să devină mai rationala și eficienta, iar dispecerii dvs. vor fi mai eficienți și productivi.

Inteligența de care ai nevoie de fiecare dată, o ai tot timpul

Primii respondenți se bazează foarte mult pe dispecerat pentru sprijin. Ei trebuie să fie încrezători că echipa dvs. poate oferi întotdeauna informațiile corecte și coordonarea atunci când apare o urgență. Fiabilitatea și securitatea inerentă a sistemului DIMETRA îi asigură pe primii respondenti și dispecerii să rămână conectați la cea mai bună calitate audio din clasă. Pentru linistea dvs., pentru ca informațiile potrivite chiar sa se trimita, sistemul se bazează pe prioritizarea inteligentă a vocii și pe capabilitatii inteligente de rutare a audio la pozițiile dvs. de dispecerat. În plus, legătura și extragerea resurselor continuă oferă dispecerilor dvs. încrederea că odată conectați ei rămân conectați.

Scalați-vă sistemul, nu costurile

Trebuie cumpărat și întreținut hardware mai puțin, cu economii suplimentare pentru spațiul și energia electrică necesare pentru rularea sistemului. Sistemul bazat pe software, gestionat de la un punct de contact centralizat, reduce timpul și abilitățile necesare pentru actualizări, în timp ce platforma scalabilă permite sistemului să crească mai mult sau mai puțin, cat aveți nevoie. Consola MCC 7500 poate fi implementată progresiv, deoarece poate interopera în cadrul sistemelor de console mai vechi, oferindu-vă o flexibilitate mai mare a instalării.

Transmiterea informațiilor sensibile necesită o soluție securizată criptată

Succesul operațiunilor dvs. se bazează pe capacitatea de a asigura comunicările private astfel incat nu sunt niciodată compromise. Din acest motiv, consola MCC 7500 Secure oferă o criptare end-to-end care protejează informațiile în timpul tranzitului. În plus, partiționarea cu alte agenții merge un pas mai departe pentru a ajuta la menținerea autonomiei comunicațiilor într-un singur sistem comun. Mai mult, caracteristicile de fiabilitate, cum ar fi legatura și extragerea de resurse, împreună cu fiabilitatea inerentă a sistemului dvs. DIMETRA, asigură faptul că informațiile critice pot fi întotdeauna comunicate pe teren într-un mod sigur și privat.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MOTOROLA DIMETRA MCC 7500 IP DISPATCH CONSOLE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?