MOTOROLA DIMETRA EXPRESS

Un sistem TETRA bazat pe nevoile echipei tale

DIMETRA Express este un nou sistem TETRA cu site unic, totul într-o singura cutie. Prin integrarea switch-urilor și statiilor de bază, acum este mai ușor ca oricând să configurați, să implementați și să gestionați comunicațiile. Simplificați operațiunile de zi cu zi, reducând în același timp costurile și complexitatea pe termen lung.

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

Integrați rapid DIMETRA Express în rețeaua dvs., furnizând mai mulți abonați și finalizand instalarea cu ușurință utilizând aplicațiile și instrumentele bazate pe browser. Odată ce rulează, DIMETRA Express este mai ușor de administrat și de operat prin aplicații de administrare și dispecerizare pe bază de rețele web.

DIMETRA Express oferă servicii de voce, date scurte și de telefonie necesare echipelor dvs. Și este extensibilă pentru mai multe site-uri, astfel încât să poată crește odata cu afacerea dvs.

Sistem integrat complet

Cu swaitch-ul și statia de bază, toate într-o cutie, DIMETRA Express este mai ușor de instalat și configurat. Are o amprentă fizică mică, deci necesită mai puțin spațiu și mai putina energie și are mai puține componente. Rezultatul? Reduceți costul total al proprietății și vă concentrați asupra afacerii dvs. în loc de sistemul dvs. de comunicații.

Configurare simplă și intuitivă

Am făcut acest sistem TETRA ușor de configurat și instalat, astfel încât să puteți face echipele să termine mai repede. De fapt, puteți instala acum sistemul în mai puțin de 15 minute cu un singur instalator. Folosind o singură adresă IP, puteți integra rapid DIMETRA Express în rețeaua dvs. existentă. Și cu furnizarea în blocuri de abonați, puteți seta utilizatorii de statii într-un timp scurt. În plus, DIMETRA Express este pregătită pentru viitor. Este nevoie doar de un singur clic pentru a actualiza software-ul sistemului.

Comunicații robuste și fiabile

Robustă, fiabilă și acum într-o singură cutie, puteți sa va bizuiti pe comunicatiile DIMETRA sa fie acolo pentru echipele dvs., atunci când acestea sunt necesare cel mai mult. Ca lider mondial în TETRA, oferim un portofoliu cuprinzător de soluții care sunt integrate și testate împreună – de la switch-uri și stații de bază până la statii și accesorii. Scopul nostru este să vă oferim linistea prin calitatea și suportul de calitate la nivel mondial.

Capabilitate Full TETRA

Astăzi, organizațiile cer mai mult decât să vorbească. Acestea necesită multe tipuri de comunicații de voce și de date pentru a termina treaba. De aceea, sistemul TETRA DIMETRA Express permite servicii de voce, date scurte și servicii de telefonie. Veți primi comunicatii de voce clare pentru operațiunile de zi cu zi sigure. Mesaje text pentru momentele în care echipa dvs. are nevoie de informații rapide. Și abilitatea de a efectua apeluri telefonice VoIP în afara rețelei, cum ar fi apeluri către alte locații sau organizații, către conducerea superioară sau către servicii de urgență.

Aplicații bazate pe Web

Gestionarea rețelei este ușoară utilizând instrumente web, inclusiv un sistem de monitorizare a sănătatii și o aplicație de dispecerizare simplă. Tot ce aveți nevoie este un PC sau o tabletă care rulează Android™ sau Windows® și un browser. Apoi, bucurați-vă de suport pentru mesajele text bazate pe web, care permite echipelor să trimită mesaje scurte sau presetate, sporind eficiența în domeniu.

Arhitectură flexibilă și expandabila

DIMETRA Express este proiectat să se extindă în funcție de nevoile dumneavoastră. Adăugați cu ușurință statii de bază la un site și obțineți canale suplimentare pentru o capacitate mai mare. Sau adăugați un alt site pentru a vă lărgi aria de acoperire. Puteți chiar să implementați sistemul ca o soluție temporară – fie pentru un eveniment, fie pentru o de urgență – schimbarea frecvențelor si adăugarea de noi abonați, astfel încât statiile să rămână conectate și să lucreze.

 

Brosura DIMETRA Express

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MOTOROLA DIMETRA EXPRESS”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian
Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?