Motorola CLK446

Simplu. Elegant. Sofisticat.

Elegant, ușor și confortabil de purtat, CLK446 se potriveste cu imaginea ta și mediul tau profesional.

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

CLK446 Motorola Solutions este un dispozitiv elegant, care se potriveste cu imaginea și mediul dvs. profesional. Incredibil de versatil, ușor și confortabil de purtat, este diferit de orice statie portabila folosita anterior.

Statia CLK446 echilibrează designul iconic cu performanțe excelente și durabilitate zilnică. Cu profilul său subțire, opțiunile audio și ergonomia intuitivă, este un instrument de productivitate simplu, dar puternic. Acum, personalul dvs. poate colabora instantaneu, poate răspunde rapid clienților și poate creste la un alt nivel serviciile din întreaga companie.

Sunt disponibile două modele: CLK446 de 8 canale și 0,5 W îndeplinește cerințele PMR446 pentru utilizare fără licență, iar CLK446 PLUS oferă o puter de 1 W cu o capacitate de 20 canale și o capabilitate de repetor.

Personalitatea și productivitatea într-o singură persoană

Stilul unic al CLK va proiectează o imagine profesională pentru clienții dvs., fără a sacrifica performanța. Cu o gamă largă de accesorii care pot fi purtate, puteți atașa statia la un șnur, o clemă pe o haină sau o centură sau o puteti purta confortabil pe încheietura mâinii sau pe braț. Ecranul cu LED-uri genial vă permite să vedeți informații despre stare cum ar fi canalul activ, nivelul volumului și multe altele în orice lumină.

Atât de subțire și de usoara, ea redefinește statiile

Am proiectat CLK cu tot confortul și versatilitatea în minte. Antena este integrată în corpul radioului pentru a reduce volumul și pentru a păstra profilul subtire. La doar 98 mm lungime și 13,5 mm grosime, aceasta statie este ușor de transportat și ușor de purtat. Dar nu lasati ca aspectul ei sa va pacaleasca – ca orice statie Motorola, este construita pentru a rezista abuzului de zi cu zi.

Citiți afișajul cu LED în orice lumină

CLK are un ecran cu LED genial care vă permite să vedeți actualizările de stare cheie, inclusiv canalul activ, nivelul volumului, modul de scanare și multe altele, cu simpla apăsare a unui buton.

Performanță care trăiește până la aspectul său

Comunicarea cu aceasta statie portabila este fără probleme și fără efort, de la magazinul aglomerat până la coridorul liniștit al hotelului. Cu tehnologia renumită a lui Motorola, personalul dvs. poate auzi și fi auzit fără zgomot static sau fara interferență. Puteți avea încredere că puteti vorbi clar și în mod fiabil până la sfârșitul zonei de acoperire.

Purtați-l în orice fel doriți

Alegeți cel mai bun accesoriu pentru a vă completa locul de muncă și stilul: doar “atasati” șnurul, banderola, banda de încheietura mâinii, centura sau clemă magnetică la mufa centrala a statiei si sunteti gata de utilizat. Difuzorul încorporat înseamnă că utilizatorii aud mesaje clar sau pot adăuga căști pentru o comunicare mai discretă, care nu va deranja sau nu va fi ascultată de ceilalți.

Accesați comenzile intuitive pe drum

Comenzile de volum și de meniu ușor de utilizat vă permit să modificați setările statiei și acestea vor fi văzute instantaneu pe afișajul LED. Butonul mare Push-to-talk este situat pe partea din față a radioului, astfel încât este simplu să fie găsit și operat chiar fără să necesite atentie vizuala. În plus, anunțurile vocale vă ghidează atunci când nu puteți vizualiza afișajul radio.

Funcționalitati cheie

Zona extinsa de comunicatie: – CLK446 poate comunica până la 7.400 de metri patrati/6 etaje. CLK 446 PLUS este compatibil cu repetor, permițându-vă să obțineți o acoperire chiar mai mare. Acoperirea efectivă realizată depinde de condițiile de teren și de mediu.

Anunțul vocal: – oferă îndrumări vocale pentru a naviga cu ușurință prin setările radio.

Oprirea automată: – se oprește automat pentru conservarea bateriei dacă nu este detectată nici o activitate mai mult de două ore.

Tonuri de apel: – alegeți între 3 tonuri de apel diferite pentru a identifica cine sună.

VOX: – permite transmisii vocale care implica operarea cu maini libere.

Software de programare a clienților (CPS): – personalizați solicitările vocale de canale și multe altele utilizând software-ul gratuit de programare a clienților.

Durată lungă de viață a bateriei: – oferă o durată de viață a bateriei de până la 10 ore @ 0.5W (CLK446 PLUS oferă până la 9 ore @ 1W) cu model de utilizare 5/5/90. Timpul real experimentat poate varia în funcție de modelul de utilizare.

Suprafață antimicrobiană: Carcasa din policarbonat rezistent conține proprietăți antimicrobiene încorporate care inhibă creșterea bacteriilor și mucegaiului pe suprafețele statiei.

Fiabila și durabila: Proiectata și testata pentru a respecta standardele militare 810 C, D, E, F și G, incluzând șocul de temperatură, vibrațiile, temperaturile scăzute și umiditatea.

 

Brosura CLK446

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Motorola CLK446”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?