Motorola Systems CAPACITY MAX TRUNKED RADIO SYSTEM

Un sistem radio trunked care oferă capacitate, acoperire și control

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

Sistemul de radio trunked Capacity Max MOTOTRBO combină inovația, feedbackul utilizatorilor și experiența vastă a lui Motorola în lumea reală pentru a oferi o soluție de comunicații radio scalabile, foarte sigure, care este perfectă pentru afacerea dvs. Susținând până la 250 de site-uri cu până la 3.000 de utilizatori pe site, este ușor să crești și să-ți schimbi sistemul pe măsură ce nevoile tale evoluează.

Arhitectura Capacity Max este optimizată pentru performanțe ridicate, eficiență ridicată și scalabilitate grațioasă. Aceasta permite comunicatii instantanee și fiabile de voce și de date, o mai bună luare a deciziilor și o coordonare perfectă într-un singur campus sau intr-o operațiune la scară largă. Instrumentele de gestionare puternice vă oferă control complet asupra sistemului – toate dintr-o singură stație de lucru. Și, deoarece este compatibil ETSI DMR Tier III, puteți avea încredere că investiți în tehnologie standard deschisa cu suport global.

Performanță înaltă, trunking digital de generație următoare

Sistemul radio trunked Capacity Max MOTOTRBO este construit pe o arhitectură distribuită pentru voce și date. Controlul este centralizat, dar rutarea traficului este optimizată pentru a minimiza costurile și pentru a maximiza performanța.

Capacity Max depășește interoperabilitatea de bază a standardului DMR pentru a vă oferi funcționalități îmbunătățite. Caracteristicile și aplicațiile, cum ar fi serviciul de urgență digitală, prioritizarea apelurilor în așteptare și programarea prin aer, vă oferă instrumentele necesare pentru a vă asigura succesul în afaceri.

Managementul central pentru controlul complet

Capacity Max vă oferă control centralizat asupra a tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă gestiona sistemul. Sistemul de gestionare a sistemelor vă oferă comanda infrastructurii, a dispozitivelor și a grupurilor de discuții, toate organizate într-un mod logic pentru a vă face mai eficient și mai efectiv. Actualizarea și upgradarea este mai ușoară, cu procese de împingere a software-ului și a patch-urilor de firmware pe serverul de sistem, infrastructura și statii.

Securitate ridicată

Securitatea este o componentă principală a sistemului radio trunked Capacity Max. Tot traficul de voce, de date și de control în cadrul rețelei IP este criptat și toate statiile sunt autentificate în siguranță. Puteți chiar să dezactivați și să reactivați de la distanță un dispozitiv dacă acesta este pierdut sau furat.

Migrarea ușoară

Capacity Max se potrivește perfect în sistemele MOTOTRBO existente, permițându-vă să treceți ușor la capacitatea maximă printr-o actualizare software simplă.

Capacitate sporită, scalabilitate ușoară

Capacity Max MOTOTRBO vă ajută să vă dezvoltați sistemul, pe măsură ce nevoile dvs. evolueaza. Un sistem poate suporta până la 250 de site-uri cu până la 3.000 de utilizatori per site.

Până la șase repetoare de date suplimentare pe site pot fi dedicate pentru a suporta utilizarea intensivă a datelor pentru mesaje text, actualizări de locații GPS și alte aplicații, cum ar fi gestionarea personalului și notificări de alarmă. Compatibil cu portofoliul nostru larg de statii MOTOTRBO, aveți flexibilitatea de a adapta soluția la operațiile dvs.

Conform cu DMR Tier III 

Sistemul acceptă toate funcțiile inovatoare pe care le-ați aștepta de la MOTOTRBO, de la urmărirea avansată a locației la securitatea sporită și roaming-ul. Pentru clienții care au nevoie de un sistem care suportă statiile altor furnizori, Capacity Max este compatibilă cu DMR Tier III și va suporta toate caracteristicile definite pentru interoperabilitate.

Rezistență ridicată, disponibilitate înaltă

Sistemul de radio trunked Capacity Max a fost proiectat pentru performanțe ridicate, disponibilitate ridicată și rezistență ridicată. Se pot adăuga servere de sistem redundante opționale, comutatoare IP și repetoare pentru canal de control la fața locului, pentru a se asigura că nici o singură defecțiune nu poate duce la căderea sistemului. De asemenea, puteți furniza până la trei canale de control alternative pentru fiecare locație pentru disponibilitatea sistemului ultra-înalta.

 

 

Brosura MOTOTRBO Capacity Max

 

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Motorola Systems CAPACITY MAX TRUNKED RADIO SYSTEM”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *