Icom IC-R8600

13.750,00 lei

O inovatie incitanta in lumea receptoarelor de comunicatii profesionale

Intra in legatura cu un consultant
Categorii: ,

Descriere

 

Acoperire  super larga de la 10kHz până la 3GHz 

IC-R8600 decodează diverse semnale de protocol digital, inclusiv P25 (Faza 1), NXDN ™, dPMR ™, D-STAR, DCR japonez (Digital Convenience Radio) și recepționează semnale analogice convenționale precum USB, LSB, AM, S-AM (sincronă-AM), moduri FM și WFM, care acoperă intervalul de bandă de 10 kHz până la 3GHz în trepte de 1 Hz.

Valoarea absolută a indicatorului RSSI (indicator de intensitate a semnalului recepționat)

IC-R8600 prezintă tipurile de masurare a RSSI: S-meter, dBμ, dBμ (emf) și dBm. Tipurile de masurare dBμ, dBμ (emf) și dBm au o precizie ridicată ± 3dB * (între 0,5-1100MHz) care poate fi utilizată pentru măsurarea nivelului puterii semnalului.
* Mai mică de ± 6dB între 1100-3000MHz.

     

Demodularea software în procesarea FPGA

IC-R8600 utilizează unități FPGA (Field Programmable Gate Array) și unități DSP pentru demodulare, decodare și majoritatea procesărilor semnalelor. Semnalele HF directe și semnalele de frecvență intermediară convertite din semnale VHF/UHF sunt digitizate într-un convertor A/D de 14 biți și transferate către FPGA și DSP pentru prelucrare optimă. Frecvența de eșantionare de 122,88 MHz pe frecvență mare folosită pentru convertorul A/D are ca rezultat oasociere superioară și o reducere a recepției imagine.

Performanță superbă a receptorului

IC-R8600 are 11 filtre de bandă radio discrete în benzile HF și 13 filtre de bandă în benzile VHF/UHF. Pentru a preveni incarcarea, se transmite doar semnalul intenționat, în timp ce orice semnale de interferență puternice din afara domeniului sunt respinse. IC-R8600 oferă o bandă dinamică la 14.1MHz de 30dBm IP3 și 105dB. Performanța IP3 este de + 10dBm la 144MHz și de 0dBm la 440MHz.

Canale ample de memorie

IC-R8600 are până la 2000 de canale de memorie obișnuite, care pot fi atribuite la 100 de grupuri. În plus față de canalele de memorie obișnuite, pot fi setate până la 100 de canale sarite din scanare și 50 de perechi de capete de scanare. Scanarea de scriere automata a memoriei stochează automat frecvențele ocupate în canalele de scriere auto a memoriei (până la 200 de canale). Aceste canale de memorie și diverse setări pot fi editate cu software-ul de programare opțional CS-R8600 pe un PC Windows®.

Varietate de funcții de scanare

O varietate de funcții de scanare efectuează o căutare eficientă și detaliată a posturilor dorite. IC-R8600 scanează până la 100 de canale pe secundă în modul de scanare a memoriei.

 • Scanare programata/scanare fină programata
 • ⊿f scanare/⊿f scanare fină
 • Scanare prioritară
 • Scanarea memoriei
 • Scanare selectată a memoriei
 • Scanarea memoriei de mod selectata
 • Scanarea automată de scriere a memoriei

Analizor spectrului de frecvențe in timp real cu funcția Waterfall

Analizorul spectrului de frecvențe în timp real de înaltă rezoluție oferă performanțe de vârf de clasă în rezoluție, viteză maximă de maturare de 30 de cadre pe secundă, interval de acoperire largă de ±2,5MHz (interval de afișare) și interval de zgomot 110dB (la ± 2,5kHz). Ecranul cascadă vă permite să găsiți semnale slabe prin afișarea schimbării spectrului de frecvențe în timp. Atunci când atingeți domeniul de frecvență sau ecranul cascadei, zona selectată poate fi selectată ca si frecvență de operare. Funcția de căutare de vârf găsește mai multe frecvențe de vârf în intervalul de aplicare și vă ajută să selectați aceste frecvențe.

Operare rapidă, usoara și intuitivă

Pentru a receptiona eficient semnalele intenționate, interfața utilizator IC-R8600 oferă o operare rapidă și precisă. Ecranul color de 4.3 inchi, cu funcția de atingere a ecranului, este configurat pentru a colecta informații de operare. Prin apăsarea indicațiilor și a icoanelor de pe ecran, meniul de setări se va afișa și parametrii pot fi ajustați cu ușurință. Atunci când sunt apăsate unul din butoanele de control multi-funcționale DIAL A, B sau C, pe afișaj vor apărea diverse funcții, cum ar fi viteza de scanare, câștigul RF, tonul audio, iluminarea fundalului afișajului sau alte meniuri.

     

Meniul pop-up apare apăsând butonul DIAL B              Menu de functii pentru operarea cu atingere

Slot pentru carduri SD pentru inregistratorul receptorului

Funcția de înregistrare poate înregistra sunetul recepționat pe o cartelă SD în format WAVE. Audio-ul înregistrat poate fi redat pe receptor sau pe un PC. Când se folosește o cartelă SD de 32 GB, sunt posibile până la 270 de ore de înregistrare. În plus, funcția de capturare a ecranului salvează o fotografie a ecranului în format PNG sau BMP pe cardul SD.
* Este necesar un card SD separat.

Funcția de telecomandă prin rețea IP sau printr-un cablu USB

Software-ul opțional RS-R8600 pentru telecomandă vă permite să ascultați sunetul recepționat și să controlați majoritatea funcțiilor receptorului, inclusiv domeniul spectrului de frecvente, printr-o rețea IP sau printr-un cablu USB.

                                                                                                                                               Ecranul RS-R8600

Ieșire de semnale I/Q

Funcția de ieșire a semnalului I/Q * vă permite să obțineți semnalele IF digitale la mufa de ieșire I/Q. Aceasta poate fi utilizata pentru analiza spectrului sau a semnalelor de decodare.
* Această funcție va fi furnizată cu o actualizare ulterioară a firmware-ului. Este posibil ca un software terț să fie solicitat separat.

 

Alte caracteristici

 • 3 conectori de antenă: un conector SO-239, un conector phono (RCA) pentru HF și un conector de tip N
 • Funcția ceas și NTP
 • Aparatul de reglare central și controlul digital al frecvenței automate (AFC) pentru modurile FM, WFM și digital
 • Funcția sintetizator vocal
 • Funcții audio: HPF/LPF, bas, treble și dezaccentuare
 • Decodați mai multe coduri digitale utilizate în modul digital
 • Funcția IP+ îmbunătățește performanța punctului de interceptare de ordinul 3
 • Ajustare cu butonul cu frictiune principal
 • Blocarea butonului principal și blocarea panoului
 • Comenzile CI-V de la distanță

 

Vizualizarea panoului spate

 

 

 

Brosura receptor Icom IC-R8600

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Icom IC-R8600”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?