Icom IC-F5062D NXDN, IC-F6062D NXDN

2.700,00 lei

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

Semnalizare integrată a tonului versatil

Utilizați capacitatea CTCSS, DTCS, 2 tonuri 5-Tone sau BIIS 1200 încorporate pentru a configura propriile grupuri de convorbire și a vă face radio standby în liniște atunci când vorbesc alte grupuri. Până la 10 coduri 2 tonuri, 8 coduri 5 tonuri pot fi decodate pe un singur canal de memorie.

 

Dot-Matrix, LCD multifuncțional

Seria IC-F5062D are un afișaj mare cu matrice de puncte pentru a afișa informații cu caractere de înaltă vizibilitate. Difuzorul montat frontal de 4 wați (tipic) oferă audio clar și tare.

 

IP54 Protecție împotriva prafului și rezistență la stropire (numai controler)

Când este utilizat cu kitul de separare opțional, RMK-3 și cablul de separare, panoul frontal al seriei IC-F5062D poate fi detașat de unitatea principală. Capul de control are o protecție împotriva prafului și o rezistență la stropi echivalentă cu IP54.

 

Modul IDAS 

IDAS (Icom Digital Advanced System) este un sistem mobil Icom digital land care folosește tehnologia OFDM cu bandă îngustă de 6,25 kHz. IDAS are de ales un protocol NXDN ™ sau un protocol ETSI dMR ™.

 

Scanare dependentă de modul

În scanarea normală a modului, puteți selecta o listă de scanare independentă de setarea canalului. În setarea dependentă de modul, lista de scanare este selectată automat în funcție de canalul de operare. Este convenabil atunci când schimbați canalele de operare sau vă mutați într-o altă zonă de operare, nu trebuie să schimbați setarea de scanare.

 

Microfon de anulare a zgomotului activ opțional

Microfonul opțional de anulare a zgomotului HM-211 opțional poate reduce automat zgomotul în medii extrem de zgomotoase și poate ajuta la transmiterea unui sunet clar și precis.

 

Alte caracteristici

  • Scrambler vocal integrat și opțional UT-109R / UT-110R disponibile
  • Troncare LTR ™ de bază încorporată și capacitate MDC 1200 * (* În funcție de versiune)
  • 8 memorii de autodializare DTMF și funcția ANI
  • D-Sub conector accesoriu, linie de detectare a aprinderii
    și altele…

 

Brosura statie radio mobila Icom IC-F5062D NXDN, IC-F6062D NXDN

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Icom IC-F5062D NXDN, IC-F6062D NXDN”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?