Icom IC-F4400DT

4.053,00 lei

IDAS™ vă duce la un nou nivel de “inteligență”

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

Statie radio UHF

Acum, cu noua generație de IDAS, Icom vă duce la un nou nivel de “inteligenta”. Noua serie IDAS promovează aspectul și designul actualizat. Multitudinea de funcții și atenția acordată detaliilor hardware numai pe care Icom le poate oferi vă oferă o soluție care vă face să arătați inteligent și să lucrați inteligenț de asemenea.
Rafinamentul și îmbunătățirile aduse designului, utilitățiilor și caracteristicilor – combinate cu îmbunătățirile industriale și electrice ale hardware-ului – sporesc fiabilitatea totală a noii serii IDAS. Această fiabilitate variază de la calitatea de producție “de ajustare zero”, non-variație a fiecărui statie, la o experiență nouă și fără stres, care ascunde complexitatea reală din spatele acestei platforme multiprotocol. Calitatea produsului Icom este legendară. Arata inteligent și lucreaza inteligent cu noua serie IDAS. Utilizarea este credința.

Scalabilitatea sistemului în funcție de trafic și acoperire

În funcție de trafic și acoperire, sistemul radio IDAS poate crește de la un singur site convențional până la trunking-ul cu mai multe site-uri, pentru a se potrivi nevoilor dvs. de comunicare.

Trunking (NXDN tip C, tip D sau dPMR Mod 3)

Trunking-ul IDAS poate lega mai multe canale și poate împărți efectiv numărul limitat de canale cu un număr mare de utilizatori. Cheia de licență (ISL-UGMTR pentru NXDN Type-D sau ISL-UGMD3 pentru dPMR Mod 3) este necesară. Cheia de upgrade pentru trunchiul de tip C va fi disponibilă mai târziu.

Conectivitate pe mai multe site-uri

Conectați două sau mai multe site-uri de repetoare în rețeaua IP și extindeți acoperirea comunicațiilor. Conectivitatea pentru mai multe site-uri poate fi aplicată atât modurilor convenționale, cât și celor de trunk.

Scanare cu votare 

Atunci când este utilizata într-un sistem convențional cu mai multe locații, statia IDAS caută un site de repetor optim și selectează automat repetorul. Util pentru utilizatorii care se deplasează pe o arie largă.

 

Upgrade de licență/migrare sistem pentru economisirea inițială a costurilor

Operarea mod mix (NXDN conventional și dPMR Mode 1/2)

Statia IDAS poate recepționa semnale analogice și digitale pe un canal și poate răspunde fie în modul analogic, fie în modul digital, în funcție de modul recepționat. Puteți introduce parțial statiile IDAS, în timp ce inca utilizați statiile analogice existente într-un sistem.

Actualizarea cheii de licență

Funcțiile necesare, cum ar fi capabilitatea trunk, capacitatea canalului, criptarea AES și alte funcții, pot fi adăugate cu opțiunile cheie de licență. Statiile IDAS pot fi actualizate și personalizate pentru a răspunde nevoilor dvs. specifice.

 

Eficiența managementului sistemului/statiei

Programare prin aer (OTAP)

Funcția OTAP vă permite să distribuiți un fișier de configurare radio prin rețea pentru a actualiza statia IDAS. Economisiți timp considerabil fără a fi nevoie să reporniți statia pentru reprogramare. Este necesar software-ul managerului OTAP (CS-OTPM1). Funcția OTAP pentru versiunile dPMR va fi disponibilă cu actualizarea viitoare a firmware-ului.

Fișier de configurare a sistemului (SCF) (modul dPMR 3)

Serverul de sistem dPMR Mode 3 al serverului Icom poate exporta un SCF care include parametrii de sistem obișnuiți, iar statia IDAS poate importa SCF pentru o mai bună eficiență a programării.

 

Caracteristici radio fundamentale

Mic, subtire și inteligent

Corpul compact este posibil datorita noilor tehnici de inginerie, inclusiv folosirea unei tastaturi personalizate SoC (System-on-a-Chip) și a tastaturii cu folie plata. Dimensiunile subțiri sunt, de asemenea, completate cu un consum redus de energie, permițând o baterie mai subțire.

Rezistent la apă și praf IP68

Statia portabila IDAS este construita durabil pentru a rezista in apă de 1 m adâncime timp de o oră și protecție împotriva prafului. Statia corespunde și specificațiile MIL-STD-810.

Ecran LCD color și interfață utilizator îmbunătățită

Se utilizează un LCD color de înaltă rezoluție și o nouă interfață de utilizator. Ecranul color LCD îmbunătățește vizibilitatea atât în iluminarea naturală, cât și în cea interioară, cu setarea LCD în modul de noapte ca alternativă pentru utilizarea în timpul nopții sau în condiții de iluminare scăzută. Funcțiile pot fi setate cu ușurință, urmând pictogramele și elementele de meniu ușor de înțeles.

 

Comoditate de operare

Alias prin aer (OAA)

Funcția OAA trimite numele propriu alias cu un apel către receptoare și afișează automat numele apelantului pe ecranul receptoarelor. Elimină nevoia de programare a listei de apeluri pentru fiecare statie, atunci când este introdus o statie noua sau o statie existenta este transmisa unei alte persoane.

Operare fără mâini cu căști Bluetooth®

Modulul Bluetooth® încorporat asigură funcționarea de la distanță și comunicarea hands-free, asociată cu un set de căști terță parte.
Funcțiile disponibile depind de dispozitivele Bluetooth® asociate. Icom nu garantează toate funcțiile și performanța setului cu cască Bluetooth®.

Înregistrare digitală vocală

Statia IDAS poate înregistra apelurile primite și de ieșire, iar utilizatorul poate verifica comunicațiile înregistrate daca are nevoie. Când se utilizează o cartelă microSD de 32 GB, un card de memorie, sunt posibile max. 500 de ore de înregistrare.

Alertă vibrații 

Când se primește un apel, statia IDAS vibrează suficient de puternic pentru ca apelul să fie resimțit prin haine grele.

Limbi multiple

Funcțiile și elementele de meniu pot fi programate într-o altă limbă decât limba engleză. Fonturile chirilice și chinezești simplificate sunt acceptate.

Anunțuri vocale

Noile statii IDAS pot notifica numărul canalului, zonei și canalului cu anunț vocal. Această funcție este convenabilă pentru efectuarea comenzilor statiei fără a fi nevoie să priviți radioul. Anunțurile vocale pot fi înlocuite cu mesaje personalizate:

 • Mesaje de până la 100 de caractere
 • Mesaj de stare
 • Bip baterie slabă
 • Scanare normală, prioritate și vot
 • Ceas intern

 

Siguranță și securitate

Criptare AES/DES cu over-the-air-rekeying (OTAR)

Pentru securitatea comunicațiilor digitale, statia IDAS furnizează standard criptare de baza DES cu 4 chei, upgradabil la DES cu 64 de chei, cu UT-134 opțional. Atunci când se utilizează cu optiunea UT-134 și licența opțională (ISL-AKAES), sunt disponibile criptarea AES cu funcția OTAR. Funcția OTAR permite actualizarea cheilor de criptare pe canalul radio. (Funcția OTAR va fi disponibilă cu actualizarea ulterioară a firmware-ului)

Apelul de urgență de la man down și de la detectarea mișcării/detectarea staționara

Pentru a monitoriza de la distanță siguranța lucrătorilor, statia portabila IDAS are patru funcții legate de situațiile de urgență: detectarea mișcării, detectarea staționară, funcțiile man down  și lucrător singur. Dacă una dintre aceste funcții este activată, statia trimite automat un semnal de urgență.

Radio Kill, Stun și Revive

Dacă o statie este pierduta sau furata, funcția de ucide dezactivează statia prin aer pentru a reduce amenințarile la adresa securității. Când se recepționează comanda de paralizare, toate funcțiile vor fi blocate temporar până la primirea unei comenzi reinviere sau introducerea parolei de utilizator.

 • Funcții de monitorizare la distanță (NXDN)/Ascultare ambientală (dPMR)
 • Parola de pornire
 • Funcția de supraveghere
 • Funcția de grup tactic pentru regruparea temporară a grupurilor de utilizatori

 

Calitate audio

Anularea activa de zgomote

Anularea activă a zgomotului ajută la furnizarea de audio clar, în timp ce se suprimă zgomotul de fundal. Această funcție îmbunătățește atât vocea dvs. cât și apelurile primite. Utilizatorul de statie nu trebuie să strige în microfon chiar și în medii extrem de zgomotoase.

Efectul egalizatorului audio

Egalizatorul audio vă permite să adaptați tonul audio pentru a optimiza calitatea vocii în diverse medii de utilizare.

 • Conector ACC cu 14 pini, cu ieșire amplificata BTL
 • Funcția de scurgere AquaQuake™ îndepărtează apa de pe gratarul difuzorului
 • Compander audio
 • Anulare beat

 

Comunicatii de date

Date transparente

Statia IDAS poate fi folosita ca un modem de date transparent care transmite diverse date de până la 3600 bps pe canalul radio. Modul digital NXDN 12,5 kHz dublează viteza datelor.

Receptor GPS încorporat

Datele privind poziția pot fi trimise cu apel de voce sau apel de stare și pot fi utilizate cu un sistem AVL (Automatic Vehicle Location) al unui terț. Funcțiile jurnalului GPS înregistrează date despre poziția utilizatorului la intervale regulate.

Port USB pentru conectarea la PC

Statia IDAS poate fi conectata la un PC printr-un port USB pentru programarea statiilor și accesarea cardului microSD instalat în modul de stocare în masă.

 • Interfață de comunicație seriala cu Bluetooth® pentru conexiunea wireless
 • Programarea statiei prin intermediul unei cartele microSD

Accesorii furnizate

Baterie BP-283
Clema centura, MB-133

 

Brosura portabila digitala VHF/UHF IC-F3400DT, IC-F4400DT

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Icom IC-F4400DT”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?