Icom GM800

29.000,00 lei

Performanță de încredere pentru comunicarea la distanță lungă MF / HF

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

Satisface cerințele de transport SOLAS

GM800 îndeplinește cerințele radio VHF și MF / HF GMDSS (Global Maritime Distress and Safety System), așa cum este necesar pentru navele comerciale reglementate de SOLAS care se angajează în călătorii internaționale. Radioul îndeplinește cerințele MED, „marcajul roții” pentru navele comerciale europene.

 

Îndeplinește cerințele stricte de mediu

GM800 îndeplinește Directiva privind echipamentele marine privind cerințele europene privind echipamentele marine și au trecut procese riguroase de testare a mediului și de asigurare a calității. Aceste radiouri sunt proiectate pentru a asigura funcționare fiabilă și durabilitate de lungă durată în medii maritime dure. De fapt, regulatorul are protecție IPX7 (1 m adâncime de apă timp de 30 de minute).

 

Îndeplinește ITU-R M.493-13 DSC

Receptorul dedicat pentru păstrarea ceasurilor DSC scanează continuu cele șase canale de distres în rotație. În total 100 de membri MMSI pentru apeluri DSC pot fi stocate cu un nume de 10 caractere. Funcția DSC Multitask arată până la șapte proceduri DSC. GM800 este, de asemenea, capabil să trimită un apel releu distress.

                                                                                                         Ecran modul DSC Task

4,3 inch Ecran de afișare pe unghi larg de culoare

LCD TFT color de 4,3 inch oferă un unghi de vizualizare larg de aproape 180 de grade și afișează caractere și pictograme de înaltă rezoluție. Chiar și atunci când radioul este instalat pe panoul de bord, operatorul poate recunoaște clar informațiile afișajului din diverse unghiuri de vizualizare. Afișajul modului de noapte asigură o lizibilitate bună în condiții de lumină scăzută.

                                                 

Ecran de meniu                                                                              Ecran  mod de noapte

 

Oferă audio  clar

Prin adoptarea unui nou con de difuzor de hârtie rezistent la apă, difuzorul oferă o calitate superioară a sunetului și un răspuns de frecvență plană, cu o gamă largă de frecvență.

 

Interfață de utilizator de design unificat

GM800 (MF / HF) și GM600 (VHF) au un design unificat și oferă o funcționare constantă. O combinație între tastatura direcțională și tastele soft oferă o operare simplă. Cele mai multe funcții utilizate sunt atribuite tastelor soft (în partea de jos a afișajului) pentru acces rapid la o funcție de împingere. Tasta mare cu zece chei vă permite să introduceți fără probleme numerele de canale, numere MMSI cu nume de identificare și așa mai departe.

Alte caracteristici

  • Alarma Distress Remote
  • Conector de imprimantă (Centronics IEEE1284)
  • Interfață IEC 61162-1 pentru receptor GNSS
  • Putere de ieșire: 150 W * PEP la 50 Ω (la terminalul radio, GM800)
  • Convertor DC-DC 24 V încorporat

* 125 W (4,0–27,5 MHz) (la ieșire tuner), 85 W (1,6-3,999 MHz) (la ieșire tuner)

 

Brosura GM800 GMDSS MF/HF

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Icom GM800”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?