Icom AT-141

2.754,00 lei

Antena

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

AT-141 se potrivește cu orice frecvență pe fiecare bandă marină de înaltă frecvență. De exemplu, se potrivește cu tunerul de 7 m; 23 ft antenă fir lung peste 1.6-30 MHz.

Tuning complet automate
Împinge doar tasta [TUNE] pe emisie-recepție, iar AT-141 ajustează imediat la SWR minim de orice frecvență pe orice bandă HF marină.

Operație HF pe orice navă dimensiune
AT-141 permite HF de operare în cazul în care lungimea elementului de antenă este limitată din cauza spațiului.

Rezistent la intemperii
AT-141 este găzduit într-un rezistent complet meteo caz durabil, ASA cu o garnitură de cauciuc. Tunerul antenei poate fi convenabil instalat atât pe punte sau în cabina pe lângă elementul de antenă.

Instalare simplă
Instalarea este simplă. Este suficient să conectați cablurile de control și de antenă. Nu aveți nevoie pentru a deschide capacul.

45 memorii pentru un timp mai scurt de tuning
Pentru a micșora timpul de tune-up, AT-141 stochează în mod automat condițiile de potrivire a până la 45 de frecvențe. Re-tuning pentru o frecvență memorată durează aprox. 1 sec.

Super-condensator pentru backup de memorie
Chiar dacă AT-141 nu este utilizat pentru aprox. De 1 săptămână, built-in super-condensator susține conținutul 45 de amintiri.

Putere scăzută ton de sus
AT-141 emite o putere de ieșire scăzută în timpul reglajului. Această caracteristică reduce posibilitatea de a provoca interferențe cu alte stații.

Tuner prin funcția
Tunerul prin funcția este construit în AT-141. Această funcție ajută la îmbunătățirea amplificarea receptorului, în funcție de lungimea elementului de antenă utilizat, și frecvența de funcționare.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Icom AT-141”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?