Icom IC-705 EUR

7.360,00 lei

Performanța „stație de bază” și caracteristici în palma mâinii.

Disponibil pentru Comandă în Așteptare

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

 

Multimod HF / 50/144/430 MHz
De la HF la 50/144/430 MHz, vă puteți bucura de o varietate de benzi în modurile D-STAR DV, SSB, CW, RTTY, AM și FM. IC-705 primește continuu de la 30 kHz prin banda 144 MHz. Vă puteți bucura, de asemenea, de transmisie FM și recepție de bandă aeriană.

 

Sistem de prelevare directă RF

IC-705 utilizează un sistem de eșantionare RF direct, unde semnalele RF sunt convertite direct în date digitale. Apoi procesate în FPGA (Field-Programmable Gate Array), făcând posibilă simplificarea construcției circuitului, precum și reducerea zgomotului intern care poate masca semnalele slabe.

* Metoda de eșantionare IF-conversie în jos este utilizată pentru 25 MHz și mai mult.

Schema de configurare a metodei de eșantionare directă RF

 

Spectrul în timp real și afișarea cascadei

Performanțele văzute cu spectrul IC-7300 și IC-9700 sunt la vârful degetelor pentru operarea pe teren. Puteți vedea rapid activitatea benzilor, precum și găsirea unei frecvențe clare, toate în radioul compact și nu ca un supliment scump.

Afișați un exemplu de aplicare a spectrului în timp real și a cascadei

 

Ecran mare de culoare ecran tactil

LCD-ul tactil TFT color de 4,3 ”, de aceeași dimensiune ca IC-7300 și IC-9700, oferă funcționarea intuitivă a funcțiilor, setărilor și a unor ajutoare vizuale operaționale, cum ar fi domeniul benzii, cascadă și funcții de aplicare audio.

 

                                        Ecran tactil                                                                                            Exemplu de ecran de meniu

Design compact și ușor

Performanța „stației de bază” în palma mâinii! Veți vedea rapid cum este acest radio compact robust, pentru utilizare în exterior, într-un pachet mic, ușor, cu o greutate de aproximativ 1,1 kg.

 

BP-272 Baterie Li-ion sau 13,8 V DC Sursă de alimentare extern

Utilizarea bateriei Li-ion de mare capacitate de la radiourile de mână ID-51E și ID-31E.
Pentru alimentarea și încărcarea BP-272 se poate folosi o sursă de alimentare externă de 13,8 V CC.

BP-272 atașat (vedere panou din spate)

 

Putere maximă de ieșire 5 W (BP-272), 10 W (13,8 V DC)
În modul portabil, IC-705 are puterea maximă de ieșire de 5 W de la BP-272, care poate dura aproximativ 3 ore *. Aceasta este perfectă pentru adevăratele QRP de 5 W, precum și pentru operațiile de 0,5 W QRPp. După ce ați configurat cu o sursă de alimentare de 13,8 V CC, aveți până la 10 W.

* TX: RX: standby = 1: 1: 8 (funcția de economisire a energiei PORNIT, în modul FM)

 

Tehnologii WLAN / Bluetooth®

Utilizați tehnologiile WLAN / Bluetooth® pentru conectarea și controlul de la distanță *, pentru o operație wireless reală. Căștile VS-3 (opțional) permit o funcționare mai confortabilă prin Bluetooth®

* Aceste funcții vor fi disponibile odată cu actualizările de firmware viitoare.

 

Funcții GPS

Un receptor GPS intern și o antenă vă îmbunătățesc operațiunile oferind înregistrarea locațiilor *, locațiile RX / TX prin D-PRS, căutarea / scanarea repetitorului „Aproape de mine”, înregistrarea QSO cu metadate * și sincronizarea interioară a ceasului.

* Este necesar un card de memorie microSD.

 

Slot pentru card microSD

Slotul pentru carduri microSD permite stocarea profilurilor de utilizator, înregistrarea QSO, tastatura de memorie vocală TX, înregistrarea RTTY, date GPS, captarea ecranului, actualizări de firmware și programare.

 

Conector micro USB

Pe lângă cele două porturi COM, radio control plus audio, IC-705 poate fi încărcat prin portul micro USB.

 

D-STAR Funcții

Bucurați-vă de cele mai recente funcții ale modului DV cu IC-705. Au acces direct la rețeaua D-STAR cu modurile Terminal / Punct de acces. În plus, IC-705 are funcția Photo Share introdusă împreună cu IC-9700. Partajează fotografii, fără a fi nevoie de un computer cu alți utilizatori cu un IC-705 și IC-9700.

 

Microfon programabil pentru difuzoare

Bucurați-vă de operații portabile cu ajutorul microfonului difuzor programabil HM-243 furnizat. Perfect pentru operarea cu IC-705 securizat în rucsacul opțional LC-192. Butoanele atribuite de utilizator pun funcții precum reglarea frecvenței și a volumului în vârful degetelor, fără a vă scoate rucsacul.

Microfon pentru difuzor HM-243

 

Rucsac opțional, LC-192, ideal pentru operații de teren

Conceput pentru a fi „Ultimate”, trebuie să aibă accesoriu pentru IC-705, LC-192 este rucsacul utilitar perfect. Caracteristici precum o curea de siguranță, cu o pungă de montare de 1/4 ”-20 pentru a împiedica IC-705 să cadă accidental din compartimentul radio personalizat, panourile interne reglabile pentru compartimente personalizate pentru antene, pachete de baterii sau alte elemente necesar pentru o activare SOTA după-amiază.

Rucsac multifuncțional LC-192

 

Vizualizare panou lateral / spate

 

 

 

 

 

 

 

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Icom IC-705 EUR”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?