Icom VE-PG3

6.694,00 lei

Gateway versatil Radio over IP 

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

VE-PG3 este conceput pentru a spori gradul de acoperire a unei retele de comunicatii radio si confortul de utilizare a statiilor, prin folosirea tehnologiei de retea IP si a unei implementari usoare.

VE-PG3 are doua moduri : modul convertor si modul punte. Modul convertor, converteste audio de la statie in VoIP/apeluri telefonice analogice si permite interconectarea intre echipamentele conectate.

Modul punte conecteaza doua sau mai multe site-uri radio printr-o retea IP și semnalul audio primit de la statie este conectat la site-urile radio ale rețelei opuse. Modul punte poate conecta site-uri radio dispersate prin rețea și poate furniza comunicații de categorie încrucișată.

Converter Mode

Modul convertor

VE-PG3 are incorporate RoIP, gateway SIP, ruter IP și IP PBX care funcționează toate într-o cutie. După cum se arată în figura de mai sus, VE-PG3 integrează site-uri radio digitale/analogice în SIP și sisteme telefonice analogice și interconectează apelurile între utilizatorii conectați. Convertorul de voce digital CT-24 convertește audio analog și codecul de telefon IP G.711μ la codecul AMBE + 2™ pentru sistemul radio IDAS™ *. CT-24 este necesar pentru conectarea unui site radio IDAS™ cu alți utilizatori ai sistemului.

* Trunking-ul multi-site tip-D IDAS™ NXDN™ și sistemul convențional folosesc seria IC-FR5000.   Repetoarele IDAS™ dPMR™ Mod 2 folosesc UC-FR5000 # 12.

Interconectarea telefonica

Un utilizator de statie (atat IDAS, cat si analog) poate initia apeluri telefonice folosind codul DTMF si se poate conecta la alti utilizatori prin intermediul unui telefon IP sau linie PSTN. Utilizatorii de telefoane pot face apeluri individuale si apeluri de grup la site-ul radio IDAS. În site-ul radio analogic, utilizatorii sunati sunt supuși configurației de apel fix a statiei conectate.

Bridge Mode

Modul Punte

Modul punte conecteaza punctele radio între ele printr-o rețea IP. Figura de mai sus este un exemplu de configuratie a modului punte, utilizatorul de statie de pe site-ul A poate vorbi cu utilizatorul de statie al site-ului B.

Comunicatie radio de la site la multisite

Atunci când sistemul de rețea IP este compatibil cu rutarea multicast IP, trei sau mai multe VE-PG3 pot fi conectate în modul punte și pot furniza comunicații radio de la un site la altul. Așa cum se arată în figura de mai jos, utilizatorii de statii de pe site-ul A pot vorbi simultan cu utilizatorii de pe Site B și cei de pe Site C.

 

Funcția de mixare

Funcția de mixare amestecă semnalele audio conectat cu celelalte punți. Poate furniza comunicații de tip “site-to-multisite” chiar și într-o rețea care nu suportă rutarea IP multicast.

Banda incrucisata/Conexiune categorie incrucisata*

Banda încrucișată/conexiune categorie încrucișată este posibilă între frecvențele VHF/UHF, VHF marina și frecventele aero. Cablurile opționale de conectare audio vă permit să conectați cu ușurință un transceiver sau un repetor. În plus, SM-26 sau HM-152 pot fi conectate direct la VE-PG3 prin intermediul cablului opțional de conectare OPC-2276.

* Operatiile banda încrucișată/conexiune categorie încrucișată pot fi interzise în unele țări. Vă rugăm să verificati cerințele legale în țara dumneavoastră înainte de instalare.

 

Software comunicator de la distanta, RC-FS10

Software-ul opțional comunicator de la distanta, RC-FS10 creează o statie virtuala IP-based pe un PC și funcționează ca o stație de dispecerat simplă. RC-FS10 poate fi utilizat cu un sistem IDAS™ NXDN™ și un sistem radio analogic prin VE-PG3.

 

Conexiune echipament extern

VE-PG3 are doi conectori externi pentru intrari/ieșiri audio și alte comutari. Sistemul de adresare publică, sirena, lampa de avertizare și alte echipamente externe pot fi conectate la VE-PG3.

 

Funcția de trecere seriala

Funcția de trecere seriala vă permite să controlați de la distanță echipamentele conectate de la un PC prin interfața RS-232C. Software-ul port serial virtual este livrat împreună cu VE-PG3.

Alte caracteristici

  • Configurația bazată pe Web
  • Funcția ruter IP: punte PPPoE/IPv6, NAT, DNS dinamic, trecere prin VPN, filtru IP, SNMP și SYSLOG
  • Conexiune unitate flash USB pentru actualizarea firmware-ului și backup-ul și restaurarea datelor

Accesorii furnizate (pot diferi în funcție de versiune)

  • Adaptor AC, BC-207S
  • Miez de ferită
  • Conectori rapizi (rezervă)
  • CD-ul cu software-ul portului serial virtual

 

 

 

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Icom VE-PG3”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?