Reducere!

Set 2 bucati Motorola PMR 446 IP67 TALKABOUT T92 H2O

404,00 lei

Ținându-te conectat in cele mai sălbatice aventuri

Păstrați conexiunea și fiti protejați în timpul activităților exterioare în aer liber prin designul rezistent la apă, caracteristicile de urgență și acoperirea mare a acestuia.

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

Stati conectati în cele mai sălbatice aventuri ale voastre

Cu designul impermeabil plutitor, construcția robustă și raza de acțiune de până la 10 km, T92 H2O vă menține legătura cu familia și prietenii. Lanterna integrată are modurile alb strălucitor și roșu și se va activa automat la contactul cu apa. Apăsați butonul de urgență pentru a activa un apel hands-free și sa porniti un ton de avertizare puternic pe statie pentru a semnala altor persoane din grup că aveți nevoie de ajutor. Furnizat cu baterii reîncărcabile, încărcător de mașină USB, cleme cu fluier încorporat și carcasă dura de transport, T92 H2O are tot ce aveți nevoie pentru a rămâne conectat în timpul celor mai sălbatice aventuri.

Rezistenta la apa IP67
Contați pe statia rezistenta la apa T92 H2O, care vă permite să vă conectați atât pe uscat cât și pe mare. Cu gradul său de protecție IP67, T92 H2O rezistă unei scufundări constante de până la 1m timp de 30 de minute și este protejata la cea mai grea ploaie.

Pluteste cu fața în sus cu lanternă acționată de contactul cu apa pentru recuperare ușoară
Prin tehnologia meticuloasă, statia plutește și este vizibila pe suprafața apei. Și cu lanterna activată de contactul cu apa, este chiar mai ușor de găsit.

Fiți pregătiți pentru o situație de urgență
Aceasta statie include o caracteristică de alertă de urgență, permițându-vă să vă bucurați de evadarea în aer liber, cu încrederea că alții pot fi informați cu privire la eventualele pericole care pot apărea în calea dumneavoastră. Când butonul de alertă este activat, statia transmite o sirenă de alertă urmată de transmiterea sunetelor vorbite sau incidentale. Acest lucru vă permite să transmiteți semnalul altor statii și să avertizați asupra pericolului iminent.

Fluierul din clipul de prindere

De asemenea, puteți utiliza fluierul din clipul pentru curea pentru a anunta pe alții să știe că aveți nevoie de ajutor. În plus, există o lanternă LED încorporată pentru aventurile de seară, situații de urgență neașteptate și întreruperi ale alimentării cu energie electrică.

Lanternă avansată încorporată cu LED-uri alb și roșu
Selectați setarea LED-urilor albe pe lanterna încorporată pentru a vă lumina în timpul activităților de seară, a situațiilor neprevăzute sau a întreruperilor de alimentare. Dacă aventura dvs. are loc atunci când este întuneric, de exemplu, dacă sunteți privitor la stele sau participi la o vânătoare pe timp de noapte, și aveți nevoie pentru a vizualiza hărți, diagrame sau alte hârtii, comutați la setarea LED-ului roșu. Acest lucru vă va permite să citiți ceea ce aveți nevoie în timp ce vă păstrați viziunea de noapte.

Putere in aventurile tale
Există două moduri de alimentare a statiei dvs.: utilizați bateriile reîncărcabile NiMH incluse timp de până la 16 ore sau utilizați trei baterii AA timp de până la 23 de ore. T92 H2O este livrat cu un încărcător cu mașină dublă, permițându-vă să reîncărcați simultan două radiouri în timp ce vă deplasați în mașină sau în van. Și cablurile de încărcare USB sunt detașabile, astfel încât să puteți reîncărca si prin conectarea la portul USB al computerului.

8 canale fiecare cu 121 de coduri de confidențialitate
Cu 8 canale și 121 de coduri de confidențialitate, în total aproape 1000 de combinații, este ușor să găsiți un canal disponibil.

Maini libere
Cu iVOX / VOX acționând ca un difuzor/microfon și permițând comunicarea fără mâini libere, puteți continua să vă mișcați fără să vă opriți pentru a răspunde la un apel.

Personalizați tonurile de apel
Alegeți ce vor auzii apelanții înainte de a începe să vorbiți, selectând unul dintre cele 20 de tonuri de apel.

Fiți discreți
Utilizați caracteristica de alertă cu vibratii în cazul în care tonurile de sonerie audibile ar fi invazive.

Găsiți rapid un canal
Utilizați funcția de scanare pentru a vedea ce canale sunt utilizate în prezent.

Alertă bateriei scăzută 
Alerta de baterie slabă vă reamintește când bateriile sunt descărcate.

Compatibil cu orice statie PMR446
T92 H2O este compatibil cu PMR446, astfel încât puteți comunica cu alte radiouri TLKR sau chiar cu statii de la alți furnizori, fiind pe același canal și acelasi cod de confidențialitate.

Blocarea tastaturii
Blocarea tastaturii împiedică modificarea nedotita a setărilor dvs. personale.

Baterii extinse opționale
Bucurați-vă de ore de activități neîntrerupte în aer liber prin selectarea unei baterii de mare capacitate. (Bateria de mare capacitate se vinde separat.)

Pachetul T92 H2O Include:

• 2 statii
• 2 cleme pentru curea
• 2 baterii reîncărcabile NiMH
• 1 încărcător pentru mașină cu 2 cabluri detașabile USB
• 1 cutie de transport
• 1 ghid de utilizare

 

Brosura T92 H2O

 

General:

  • Acoperirea (conditii optime) – pana la 10 km
  • Coduri de confidentialitate – 121
  • Buton de urgenta – Da
  • Dimensiuni – 17,8 x 6,1 x 3,8 cm
  • Greutate (cu baterie) – 233 grame
  • Canale – 8
  • Tonuri de apel – 20
  • Lanterna – Da
  • Greutate (fara baterie) – 176 grame
  • Durata de viata a bateriei – pana la 16 ore cu bateriile furnizate

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set 2 bucati Motorola PMR 446 IP67 TALKABOUT T92 H2O”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?