MOTOROLA ST7000

Mic.Discret.Sofisticat

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

Nevoile de comunicare a personalului care se confruntă cu clienții, a directorilor și a ofițerilor de rang înalt sunt determinate atât de stil, cât și de funcții. Pentru a menține cel mai înalt nivel de servicii pentru clienți, acești profesioniști au nevoie de 0 statie digitala intuitiva care să ofere un sunet de înaltă calitate, care să se amestece perfect cu imaginea lor și al cărui scop este creșterea productivității, fără a oferi divertisment. Statia TETRA mica ST7000 combină o formă compactă și elegantă, o interfață de utilizare simplă și un sunet clar care depășesc nevoile lor. Tehnologia wireless integrată Bluetooth® 4.0, conectorul USB-C reîncărcabil pentru încărcare și conectorul audio de 3,5 mm ajută la transformarea ST7000 într-un instrument de comunicare flexibil, modern, care permite utilizatorilor să se concentreze asupra a ceea ce contează cel mai mult – clientul sau situația și nu aparatul.

Stilul discret
Personalul care se confruntă cu clienții se poate bucura acum de avantajele comunicatiilor de voce clare și eficiente într-o formă atât de sofisticata ca și îmbrăcămintea profesională. Statia TETRA mica ST7000 oferă o acoperire fără compromisuri cu un sistem hibrid intern și extern de antene, toate într-un design compact, elegant și discret. Destul de mica pentru a se potrivi într-un buzunar, ST7000 dispare practic când este purtata.

Calitate audio fără compromisuri
În ciuda formei sale mici și elegante, ST7000 oferă calitate audio fără compromisuri și acoperire cu distorsiuni reduse, putere sonoră și putere de transmisie de 1.8W. Un port de difuzor deschis și un control automat al câștigului oferă un sunet clar împotriva celui mai puternic zgomot de fundal.

Compatibilitate accesoriilor maximă
Un conector audio de 3,5 mm și un conector USB-C reversibil pentru încărcare oferă o flexibilitate maximă în modul în care receptionati și încărcați statia. Alegeți accesoriile Motorola pentru performanțe garantate și comanda Push-to-Talk de la distanță sau propriile accesorii audio disponibile pentru o gamă completă de opțiuni. Încărcarea în mișcare este convenabilă cu conectorul USB-C nou, reversibil și robust. Tehnologia wireless integrată Bluetooth® 4.0 plasează o gamă largă de accesorii wireless – căști audio, butoane Push-to-Talk, dispozitive inteligente și multe altele – la dispoziția dvs., oferind o mai mare flexibilitate și control asupra ST7000.

Ușor de folosit
Modelul ST7000 a fost proiectat pentru a fi ușor de utilizat prin combinarea celor mai bune funcționalități radio cu utilizarea unui smartphone. Sunt disponibile taste tactile pentru push-to-talk, volum, grup de discuții și control al puterii; o interfață cu atingere a utilizatorului controlează restul funcțiilor radio. O simplă apăsare a tastei de pornire relevă un ecran OLED și zone de atingere de pe partea din față a radioului. Pictogramele se aprind atunci când sunt selectate, iar feedback-ul faptic este furnizat, simulând senzația și raspunsul unei tastaturi fizice.

Conceput să dureze
Designul durabil și acumulatorul cu durată lungă de viață ST7000 facilitează supraviețuirea provocărilor zilnice la locul de muncă. Certificat pentru a rezista prafului, ploii, șocurilor și picăturilor, cu o clasificare IP54 și MIL-STD 810 F/G. Și cu o durată de viață a bateriei de până la 20 de ore, focalizarea dvs. rămâne la locul de muncă, nu la ceas.

 

Brosura ST7000

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MOTOROLA ST7000”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian
Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?