Reducere!

MOTOROLA DM1400

1.294,00 lei

Costul aditional pentru varianta digitala este de 296 RON

Eficiența mobilă lucrand pentru tine

Oamenii tăi sunt în mișcare, livrează încărcături, iau colete, transporta pasageri către destinațiile lor. Trebuie să păstrați legătura cu ei și să-i tineti pe drumul bun în mod eficient. Și doriți să vă asigurați că statiile pe care le folosesc sunt la fel de eficiente și adaptabile cu putință. Statiiile mobile din seria MOTOTRBO DM1000 oferă avantajele celei mai noi tehnologii, de la un sistem audio superior la o acoperire mai mare – toate la un preț accesibil

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

Rămâi legat de muncitorii tai indiferent daca livrează încărcături, dispecerizeaza camioane sau conduc un autobuz sau un tramvai. Statia mobila MOTOTRBO™ DM1400 este o soluție fiabilă și eficientă din punct de vedere al costurilor, pentru a menține echipa dvs. în contact, astfel încât să poată comunica, coordona și colabora pentru a maximiza eficiența și siguranța. DM1400 este proiectat pentru soferul de zi cu zi, astfel încât să vă puteți conecta fără distragerea atenție.

Aceasta statie mobila analogica/digitala oferă toate avantajele celei mai recente tehnologiei – de la o calitate superioară a sunetului la o acoperire mai mare. Este, de asemenea, compatibila cu caracteristicile esențiale de business MOTOTRBO™, cum ar fi Interuperea emisiei (numai decodare) pentru a prioritiza comunicatia critică.

Modelul numai analogic al statiei DM1400 vă permite să faceți upgrade la digital cu un pachet software simplu când este timpul potrivit pentru dvs. DM1400 este ușor de utilizat și oferă o comunicare clară pentru o eficiență maximă a funcționării. Motorola oferă de asemenea radioul mobil MOTOTRBO™ DM1600 cu afișaj alfanumeric.

Afișaj numeric – afișare clară și simplă a numărului canalului.

Analogic/digital – Beneficiați de toate avantajele digitale, inclusiv o calitate a vocii mai bună, o acoperire mai bună și o viață mai bună a bateriei, dar păstrați compatibilitatea cu flota dvs. radio existentă. Cu capacități analogice și digitale, aveți libertatea de a migra la cea mai recentă tehnologie în ritmul propriu.

Numai analogic – Achiziționați acum capabilitatea analogică și trecerea la capabilitatea digitală atunci când sunteți gata. Tot de ce veți avea nevoie, este o actualizare software simplă.

Capacitatea de întrerupere a emisiei (numai decodare) – Permite unui supraveghetor să întrerupă o conversație DM1400 pentru a furniza o comunicatie critică exact atunci când și unde este nevoie.

Compatibil cu Radio Management Suite – programați statiile dvs. rapid și eficient, cu instrumentul de gestionare a statiilor. Statiile pot fi programate în loturi într-un șablon standard, oferind rezultate fără erori și performanță optimizată.

Modul Direct cu capacitate dubla – Utilizați puterea standardului TDMA DMR cu 2 sloturi pentru a dubla capacitatea canalului dvs. de 12,5 kHz – fără a necesita un repetor.

Grad de protecție IP54 – Rezistent la praf și la stropire, pentru a putea lucra cu încredere în medii dificile.

 

Brosura DM1000 Series 

 

Caracteristici de performanta

  • Puterea RF de iesire – 1-25W, 25-45W (VHF); 1-25W, 25-40W (UHF)
  • Banda de frecventa – VHF (136-174 MHz); UHF (403-470 MHz)

Caracteristici fizice

  • Dimensiuni H x L x D – 44 x 169 x 134 mm
  • Difuzor încorporat – Da
  • Greutate – 1.3 kg

Caracteristici radio 

  • Canale – 16
  • Intreruperea emisiei- Da
  • Spatierea canalului – 12.5, 20, 25
  • Anunturi vocale – Da

Tehnologie 

  • Tehnologie digitala – Da (Nu este inclusa in pret. Costul aditional este de 296 RON)

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MOTOROLA DM1400”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?