MOTOROLA DIMETRA X CORE

Pentru organizațiile guvernamentale, agențiile de siguranță publică și întreprinderile mari, transmisiile mobile de banda larga se află pe drumul cel bun. Și deoarece nu știți când apare schimbarea – puteți fi pregătit pentru aceasta cu DIMETRA X Core. Este proiectat pentru a profita la maximum de rețeaua dvs. DIMETRA existentă astăzi, pregătindu-vă în același timp pentru capacitățile suplimentare oferite mâine de transmisiile mobile de bandă largă.

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

Cu nucleul definit de software, securitatea sporită în domeniul cibernetic și interfețele inteligente, DIMETRA X Core este construit pentru performanțe pe termen lung, oferindu-vă comunicațiile misiune critica de care aveți nevoie pentru următorii 15 ani sau mai mult. Prin înlocuirea rețelei de bază existente cu DIMETRA X Core, veți realiza o investiție eficientă din punct de vedere al costurilor pentru a îmbunătăți și prelungi durata de viață a rețelei de acces radio DIMETRA.
Pe măsură ce tehnologia evoluează, sistemul DIMETRA va evolua si el. Dispune de o arhitectură complet scalabilă care permite proiectarea și extinderea sistemului de la un site la 5000 sau mai mult. Și pe măsură ce se schimbă nevoile dvs., puteți adăuga cu ușurință noi utilizatori sau capabilități, prin activarea de licențe software.
DIMETRA X Core consumă mai puțină energie și reduce costul total de proprietate pe termen lung pentru organizația dvs. Nu mai vorbim de oferirea de prețuri scalabile, astfel încât să plătiți numai pentru capabilitatile și capacitățile de care aveți nevoie. Bazat pe tehnologia dovedită DIMETRA TETRA și standardele deschise, DIMETRA X Core este o investiție sigură, inteligentă pentru viitorul organizației dvs.

Viitorul este pregătit

Cu arhitectura sa modernă, DIMETRA X Core este construit astăzi pentru viitor. Funcțiile avansate vă vor permite să vă deplasați cu ușurință la transmisiile mobile de banda largă atunci când vine timpul, protejând în același timp investiția dvs. în zona de rețeaua radio. DIMETRA X Core are un nucleu definit de software și interfețe inteligente, astfel încât să vă puteți aștepta la performanțe pe termen lung pentru următorii 15 ani sau mai mult. Actualizările software DIMETRA regulate vor menține rețeaua dvs. la maximul performanței sale și vă vor oferi acces la noile capabilități pe măsură ce acestea sunt dezvoltate. Și veți fi pregătiți pentru soluțiile PTT WAVE și interfețele inteligente middleware care extind comunicațiile vocale și aplicațiile atunci când TETRA și tehnologiile de bandă largă mobile converg.

 

Complet scalabil

Fie că operați un sistem de aeroport, un serviciu regional sau o rețea națională de siguranță publică, vă veți bucura de aceleași niveluri ridicate de rezistență operațională, fiabilitate, securitate și set de caracteristici complexe, oferindu-vă toată acoperirea, capacitatea și capabilitatea de care ai nevoie. DIMETRA X Core are o arhitectură complet scalabilă care permite proiectarea și extinderea sistemului de la un singur site la 5000 sau mai multe. În același timp, puteți partaja un sistem unic cu alte organizații pentru a menține costurile în jos. Prin împărțirea intre agenții, aveți posibilitatea de a partaja rețeaua, menținând în același timp comunicații sigure și private.

În plus, mai multe rețele TETRA pot fi conectate pentru comunicații push-to-talk misiune critica, de alungul frontierelor. Interfata Inter System permite o colaborare reală. Cu cooperarea internațională mai importantă decât oricând, țările sau regiunile vecine pot comunica acum fără probleme. Indiferent dacă manipulează controlul la frontieră sau răspunde la un dezastru natural, lucrand împreună nu a fost niciodată mai ușor.

 

Misiune critică

Contează pe DIMETRA X Core pentru comunicații critice. Indiferent dacă este vorba de servicii de tip push-to-talk de grup și individuale, mesagerie individuală și de grup pentru o colaborare îmbunătățită, gestionarea dinamică a echipelor pentru răspunsul incident coordonat, urmărirea locației sau înregistrarea vocii, aveți serviciile avansate de care aveți nevoie.

Cu multiple niveluri de reziliență și redundanță, inclusiv capacitatea de a susține redundanța geografică, vă asigurați performanța în caz de urgență civilă sau dezastre naturale. Pentru că pentru organizația dvs., eșecul de comunicare nu este o opțiune.

 

Capabilități flexibile

Detinerea unei rețele flexibile de comunicații este o necesitate pentru orice organizație guvernamentală, agenție de siguranță publică sau întreprindere mare. Cu nucleul definit de software DIMETRA X Core puteți adăuga cu ușurință noi utilizatori sau noi capabilități. Pur și simplu activati licențele software pentru a satisface nevoile unui eveniment regional temporar la scară largă – sau pentru a răspunde permanent nevoilor organizației în creștere.

Bugeturile limitate sunt un fapt din viață. Prin intermediul nucleului său consolidat, virtualizat, DIMETRA X Core utilizează mai puțină energie și simplifică gestionarea sistemului, deschizând în același timp drumul pentru o îmbunătățire mai ușoară a software-ului în viitor. Și cu prețuri scalabile plătiți numai pentru capacitățile și capabilitatile de care aveți nevoie. Toate acestea reduc costurile de exploatare și costul total al proprietății.

 

Protecție îmbunătățită

Amenințările în domeniul securității informatice reprezintă o realitate a lumii în care trăim. Atacatorii de astăzi sunt mai unversali, mai persistenți și mai experimentați în ceea ce privește evitarea securității și perturbarea operațiunilor. Cu securitatea personalului dvs. aflat în situație de risc, aveți încredere în Motorola Solutions, lider în comunicațiile misiune critica, pentru a vă ajuta să identificați și să gestionați riscurile în acest mediu în continuă schimbare. DIMETRA X Core vă ajută să răspundeți la aceste provocări, astfel încât să fiți mai bine protejați astăzi și pregătiți pentru îmbunătățiri continue ale securității pentru anii următori.

 

Fiabilitate dovedită

Când vine vorba de comunicațiile critice, aveți nevoie de tehnologia TETRA dovedită DIMETRA. Cu peste 1000 de sisteme DIMETRA implementate în peste 100 de țări de către Motorola Solutions, știți că faceți o investiție inteligentă pentru viitor. Deoarece TETRA este o tehnologie ETSI deschisă, dovedită, matură și extrem de stabilă, puteți să vă bazați pe compatibilitatea și interoperabilitatea acesteia.

 

Brosura DIMETRA X Core

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MOTOROLA DIMETRA X CORE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?