Echipamente masurarea campului electrostatic MVG Satimo EMC

Camere anecoice


EMC Camere anecoice

MVG EMC oferă camere anechoice și materiale absorbante pentru măsurarea și testarea antenelor și EMC-ului, precum și ecranare RF și EMP. Ecranele noastre de protectie modulara SmartShield si absorbantii taiati cu precizie si acoperiti sunt proiectate cu flexibilitatea de a satisface cerintele specifice ale clientilor. Cunoștințele noastre obținute cu peste 30 de ani de experiență asigură calitatea și durabilitatea produselor noastre și expertiza echipei noastre.

Brosura producator MVG Satimo EMC Camere anecoice

EMC Accesorii camere anecoice

În funcție de cerințele dvs. de testare, veți avea nevoie de accesorii specifice pentru a vă susține capabilitățile camerei. Vă oferim o mare varietate de accesorii pentru a vă completa camera: piloni, platane, poziționeri, controloare și multe altele.

Brosura producator MVG EMC Accesorii camere anecoice

EMC Pozitionarea probelor de camp ( FPP-16)

Poziționerul pentru proba din câmp (FPP-16) este proiectat pentru poziționarea X-Y cu comandă la distanță, în zone verticale definite. Sistemul permite măsurători automate ale uniformității câmpului conform IEC 61000-4-3; Automatizează poziționarea sondei de câmp în rețeaua de 1,5 m x 1,5 m, cu 16 puncte, pentru polarizările orizontale și verticale, pentru a reduce în mod semnificativ timpul și dificultatea măsurătorilor de uniformitate a câmpului.

Brosura producator MVG EMC Pozitionarea probelor de camp ( FPP-16)

EMC Absorbanti Ultra Hibrizi

30-40 000 MHz

Absorbanții electromagnetici hibrizi din seria ULTRA UH pe bază de polipropilenă reprezintă cea mai recentă tehnologie pentru aplicațiile de testare EMC/RF. Materialul polipropilenic are o densitate de carbon foarte uniformă, pe tot materialul, ceea ce asigură rezultate mai previzibile, fără discontinuități. Tehnologia unică de producție este factorul critic pentru obținerea celei mai înalte performanțe de reflexie electromagnetică într-o cameră de testare MVG.

Brosura producator MVG EMC Absorbanti Ultra Hibrizi

EMC Antena corn cu 2 margini EH 022

200-2 000 MHz

EMC Horn EH022 combină performanța stabilă a câștigului și VSWR-ul scăzut cu operarea pe bandă largă de frecventa. Cornul este polarizat liniar unic, cu o discriminare transversală excelentă. Designul unic al cornului suprimă orice excitație posibilă a modurilor de ordin superioar în diafragmă și menține un model de radiație netedă bine definit în direcția axei de antrenare pe întreaga lățime de bandă operațională.

Brosura producator MVG EMC Antena corn cu 2 margini EH 022

EMC Antena corn cu 2 margini EH 118

1 000-18 000 MHz

EMC Horn EH118 combină performanța stabilă a câștigului și VSWR-ul scăzut cu operarea pe bandă largă de frecventa. Cornul este polarizat liniar unic, cu o discriminare transversală excelentă. Designul unic al cornului suprimă orice excitație posibilă a modurilor de ordin superioar în diafragmă și menține un model de radiație netedă bine definit în direcția axei de antrenare pe întreaga lățime de bandă operațională.

Brosura producator MVG EMC Antena corn cu 2 margini EH 118

EMC Antena corn cu 2 margini EH 1840

18 000-40 000 MHz

Antena EH1840 este o antenă polarizată liniar unic, care combină performanța stabilă a câștigului, VSWR-ul scăzut și o discriminare transversală excelentă cu operațiuni de bandă largă de frecventa. Designul unic al cornului suprimă orice excitație posibilă a modurilor de ordin superioar în diafragmă și menține un model de radiație netedă bine definit în direcția axei de antrenare pe întreaga lățime de bandă operațională.

Brosura producator MVG EMC Antena corn cu 2 margini EH 1840