Ghid de curățare și dezinfectare pentru statii radio și accesorii


În acest momente fără precedent, apreciem mai mult decât oricând parteneriatul dvs. Ca răspuns la pandemia coronavirusului (COVID-19), am pregătit acest scurt ghid tehnic pentru a raspunde întrebărilor referitoare la protectia lucratorilor cu privire la curățarea și dezinfectarea statiilor radio și accesoriilor utilizate in timpul serviciului. Aceste recomandări sunt destinate tuturor tipurilor si modelelor  de statii radio si accesorii utilizate. Vă rugăm să împărtășiți aceste recomandări cu toti colaboratorii si asociatii dvs.

Curățare generală: Aplicați o soluție de apă cu detergent 0,5% cu o cârpă, apoi folosiți o perie rigidă, nemetalică, cu peri scurti pentru a îndepărta toată murdăria de pe dispozitiv. Utilizați o cârpă moale, absorbantă, fără puf pentru a îndepărta soluția și a usca dispozitivul. Asigurați-vă că nu rămâne soluție in conectori, fisuri sau crapaturi.

Dezinfectarea: Dispozitivele pot fi dezinfectate, ștergându-le cu alcool izopropilic (spirt) cu o concentrație de alcool de cel puțin 70%. La curățarea cu alcool izopropilic, alcoolul nu trebuie aplicat niciodată direct pe dispozitiv. Ar trebui să fie aplicat pe o cârpă, care este apoi utilizată pentru a șterge dispozitivul. Efectele anumitor substanțe chimice și vaporii acestora pot avea efecte dăunătoare asupra materialelor plastice și a plăcilor metalice.

Nu folosiți înălbitori, solvenți sau spray-uri de curățare pentru a curăța sau a dezinfecta dispozitivul.  

IMPORTANT: Global Logistic Systems nu este în măsură și nu a stabilit dacă un anumit produs de curățare este eficient în eliminarea anumitor substanțe străine (inclusiv viruși) din dispozitiv și nici dacă vreun dezinfectant va elimina toți germenii sau virușii. Cu toate acestea, curățătorii, dezinfectanții și procesele de mai sus au un efect mai puțin degradant asupra dispozitivului. Vă rugăm să consultați documentația producătorilor de substanțe chimice pentru detalii privind eficacitatea produsului de curățare în ceea ce privește combaterea virusilor.

Echipa Global Logistic Systems este alaturi de dvs. in aceste momente dificile si va dorim sa treceti cu bine peste aceasta perioada.

Vezi produse Intra in legatura cu un consultant
Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?