Icom VE-PG4

14.750,00 lei

Router VPN

Radio-Over-IP-Gateway (RoIP) pentru radiouri IP, sisteme de telefonie IP, radiouri LTE, radiouri profesionaleFucțiuni ale SIP Gateway, router IP, IP PBX, modul LTE, funcție de control IP Radio, funcție de înregistrare a apelurilor la unitatea USB, microfon conectivitate

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

Asigură schimbul de informații de cooperare pe sisteme și dispozitive

Toate într-un singur pachet

VE-PG4 include RoIP încorporat, gateway SIP, router IP, IP PBX și funcții ale terminalului de comunicare IP, într-o singură cutie. În comparație cu un sistem similar care combină mai multe dispozitive, instalarea și administrarea VE-PG4 integrată poate fi mai simplă, cu mai puțin conflict de setări.

Înregistrare apel la o unitate USB

Apel înregistrare la o unitate USB de intrare / Apeluri de ieșire pot fi înregistrate pe un dispozitiv USB extern conectat la VE-Pg4. Până la patru setări de înregistrare sunt programabile. Tipul apelului de înregistrare este selectabil din apeluri Toate, Grupuri și Individual. În plus, funcția Monitor transferă datele audio primite pe un dispozitiv prevăzut.

Conexiune microfon pentru funcționare de bază

Conectați HM-241, difuzor-microfon opțional la conectorul microfonului de pe panoul frontal al VE-PG4 pentru a permite funcționarea simplă a bazei. Funcțiile cancellerului ecologic și cancellerului de zgomot sunt încorporate pentru o comunicare full-duplex cu un sistem radio avansat IP, cum ar fi IP100H, IP501H sau IP501M.

Informații despre poziție și stare

Informațiile despre poziția și starea GPS de la receptoarele IP501H / IP501M LTE pot fi recepționate și transferate pe un computer pentru a urmări locația utilizatorilor de radio sau a unui utilizator dintr-un vehicul.

* Este necesar un software de mapare GPS pentru datele GPS.

 

Software de comunicare de la distanță, RC-FS10

Comunicatorul opțional RC-FS10 la distanță creează un radio virtual bazat pe IP pe un computer și poate comunica cu radiouri mobile terestre, radio LTE și terminale de comunicare IP prin VE-PG4.

 

Funcție de trecere serială

Funcția Serial Pass-through vă permite să conectați un dispozitiv serial la VE-PG4 pentru a extinde intervalul de comunicare între dispozitivul conectat și un computer controler. Software-ul virtual port serial pentru PC-ul Windows® este furnizat împreună cu VE-PG4.

 

Server SIP și funcții IP-PBX

Serverul SIP simplu integrat vă permite să atribuiți numere de telefon IP cu grupuri de extensii. VE-PG4 poate fi conectat la un server SIP extern ca client. Următoarele setări IP-PBX sunt programabile.

 • Agendă telefonică vocală
 • DID (apelare directă interioară)
 • Folosit cu telefoanele IP din seria Panasonic KX-UT și KX-HDV
 • Jurnal de Apel
 • Prezența extinderii
 • Rutarea numerelor de telefon
 • Reglementări externe
 • Prioritizarea apelantului
 • Limitarea apelurilor externe
 • Conferință SIP

 

Funcții de router cu tunel VPN

VE-PG4 acceptă conexiuni LAN, DHCP, conexiuni statice IP sau PPPoE. Funcția VPN creează o conexiune sigură de tunel IP pe internet.

 

Proiectare formular 1U jumătate lățime

VE-PG4 ocupă doar jumătate din lățimea unui rack de 19 inch. Poate fi instalat funcțional cu repetoare, butuci de comutare și alte echipamente. Bazele de antenă LTE (4G) / 3G cu cablu de 1,5 m (4,9 ft) sunt furnizate în cazul în care trebuie să fie relocate antenele pentru o mai bună recepție.

 

Actualizare firmware online

VE-PG4 acceptă funcții de actualizare automată și online a firmware-ului, pentru întreținere la distanță. Setările pot fi salvate într-un fișier de rezervă și restabilite cu ușurință

 

Caracteristici de management

 • SYSLOG și SNMP
 • Telnet și SSH
 • Test Ping și Traceroute
 • Monitorizarea condițiilor anormale, cum ar fi conectarea portului LAN și eroarea de înregistrare a serverului SIP
 • Parolă de administrator
 • Server SNTP
 • Slot de securitate

 

Vizualizare panou posterior

 

 

Brosura Router Icom IP VE-PG4

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Icom VE-PG4”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?