Icom UT-106

553,00 lei

DSP unitate

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

DSP) modulul Icom UT-106 Digital Signal Processing este o optiune puternica pentru receptorul R75 și prevede:

ANF Automatic Notch Filter —- Acest lucru reduce în mod automat semnalele au bătut și heterodynes menținând în același timp semnalul de recepție. De asemenea, frecvența crestătură este reglată automat pentru a urmări semnalele de interferență bate; de exemplu, reducând interferența de la semnalele RTTY în timpul recepției SSB. Funcționează în modul SSB.

NR de reducere a zgomotului – reduce componentele de zgomot și preia semnale de dorit care sunt îngropate în zgomot. Semnalele recepționate AF sunt convertite în semnale digitale și apoi semnalele dorite sunt separate de zgomot. Lucrări în modurile AM, FM si SSB.

NR diagramă
Ambele caracteristici ANF și NR sunt accesate prin intermediul meniului LCD display-ul receptorului. Functia de ANF poate fi activată sau dezactivată prin intermediul meniului. Pentru NR, setați nivelul de reducere a zgomotului dorit. Display-ul va arăta la ce nivel setați pe măsură ce rotiți butonul.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Icom UT-106”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?