Icom IC-SAT100M

Comunicare prin satelit one-to-Many pentru construcție și utilizare în vehicul

IN CURAND

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

Ce este SATELLITE PTT?

Icom IC-SAT100M este radioul dedicat prin satelit push-to-talk (PTT) și este singurul radio PTT care oferă comunicații în timp real la apăsarea unui buton între un grup de persoane, fiecare dintre ele putând fi oriunde pe planetă*. IC-SAT100M utilizează rețeaua de comunicații prin satelit Iridium®, care acoperă întregul glob, inclusiv ambii poli.

* Contractele de abonament sunt necesare pentru utilizarea IC-SAT100M. În funcție de țară sau regiune, transportul și / sau utilizarea IC-SAT100 / M poate fi interzis.

 

 

 

Comunicare one-to-Many

Utilizatorii IC-SAT100M pot începe imediat să vorbească cu toate radiourile din același grup de discuții, cu doar o simplă apăsare a butonului de transmisie (PTT).

 

 

 

Acoperire globală totală, inclusiv polonezii

Rețeaua de satelit Iridium® acoperă întregul glob, inclusiv ambii poli și poate oferi comunicații globale oriunde pe planetă *.

* Contractele de abonament sunt necesare pentru utilizarea IC-SAT100M. În funcție de țară sau regiune, transportul și / sau utilizarea IC-SAT100 / M poate fi interzis

 

 

Comunicare în timp real

Folosind 66 de sateliți Iridium® de pe orbită joasă (Earth Earth Orbit), IC-SAT100M asigură o comunicare cu latență scăzută și o acoperire de rețea mai largă și mai fiabilă, în comparație cu sateliții Geosynchronous Equatorial Orbit (GEO).

 

 

Interoperabilitatea cu radiourile convenționale

Cu un gateway RoE VE-PG4, IC-SAT100M poate interconecta cu un telefon IP, WLAN, LTE, IDAS digital *, transceiver analogice și alte sisteme de comunicații.

* Sisteme de trunking multi-site tip D și sisteme convenționale.

 

 

Capacitate de alimentare prin Ethernet de la unitatea principală la antenă (cu unitate RF)

Cablul LAN (CAT5e) acceptă conexiunea de cablu de până la 100 m (de la unitatea principală la antenă cu unitatea RF) fără pierderi de sensibilitate, iar cablul subțire permite o funcționare ușoară a cablurilor

Difuzor-microfon multifuncțional furnizat

Cerințe de alimentare: 13,2 V / 26,4 V CC

Impermeabilizare IP67 și protecție etanșă la praf * 1

Alte caracteristici

  • Funcția de înregistrare vocală
  • Capacitate Bluetooth® încorporată
  • Afișare în mai multe limbi (engleză, chineză C, franceză, japoneză, spaniolă)
  • Receptorul GPS integrat afișează informațiile despre poziția semnalului primite pe afișaj
  • Ieșire audio puternică de 1500 mW
  • Mesaj scurt de date
  • Criptare AES 256 biți * 2

* 1 Unitate principală: IP54, Mic: IP55.
* 2 Datele de comunicare sunt scramble în secțiunea Ethernet pentru a preveni trasarea ocazională.

 

Exemple de instalare

 

Utilizare în construcție

Puteți instala radio și antena în mod flexibil doar cu un cablu LAN (maxim 100m, 328ft).

 

Utilizare mobilă

Atașând antena de pe acoperiș, puteți utiliza radioul într-un vehicul. IC-SAT100M are capacitate Bluetooth® și permite funcționarea mâinilor libere * în timpul conducerii.

* Este necesar un accesoriu terț.

 

Exemple de sistem avansate

 

Instalare flexibilă cu un comutator PoE și rețea IP

Folosind un comutator PoE (Power over Ethernet) (pentru alimentare cu antenă) și rețea IP, puteți instala IC-SAT100M mai ușor.

În acest scenariu de instalare, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la distanța dintre antenă (cu unitatea RF) și unitatea principală.

Instalare cu vizibilitate scăzută pentru utilizare mobilă

Antena opțională AH-40 asigură instalarea flexibilă a antenei. Puteți înlocui antena cu AH-40 și o puteți monta pe acoperiș în locul unității RF. Când utilizați o copertă de antenă terță parte, puteți acoperi AH-40 făcându-l să pară mai discret.

 

 

Exemplu avansat de sistem cu VE-PG4

VE-PG4 este o unitate de poartă RoIP (Radio prin IP) versatilă, care interconectează perfect radiourile PTT prin satelit, radiourile PMR, radiourile LTE, radiourile WLAN, sistemele de telefonie IP și dispozitivele externe. Pe lângă rețeaua IP (LAN / WAN), modulul LTE încorporat * oferă o acoperire de comunicare practic la nivel național.

* Disponibilitatea serviciilor depinde de țară. Acoperire de rețea oferită de o cartelă SIM personalizată.

 

Q&A

 

Ce zici de taxele de comunicare?

Taxele de comunicare sunt de obicei percepute la un tarif forfetar printr-un plan lunar și nu există costuri suplimentare de apel. * Tarifele de comunicare diferă, în funcție de zona de acoperire și de numărul IC-SAT100M.

* În funcție de țară sau zonă, este posibil să nu se aplice un plan de taxare fixă sau este posibil ca serviciul să nu fie disponibil.

 

Ce este un „grup de discuții”?

Folosind SATELLITE PTT, puteți comunica cu alte radiouri IC-SAT100M alocate aceluiași grup de discuții. Zona de acoperire a grupului Talkgroup poate fi selectată din cinci dimensiuni (vezi tabelul de mai sus).

 

Cum pot aloca o zonă de acoperire?

Zona de acoperire poate fi împărțită în diferite regiuni de acoperire, folosind cercuri, pătrate și dreptunghiuri. De exemplu, puteți atribui zone de acoperire la Tokyo, New York și Londra.

 

Pot schimba grupul de discuții și / sau regiunea dintr-o zonă de acoperire?

Da, puteți modifica aceste setări în mod flexibil * pe site-ul web Iridium®.

* Pentru a modifica conținutul unui contract poate fi necesară o cerere în avans.

 

Pot folosi IC-SAT100M în orice locație?

IC-SAT100M poate fi utilizat în spații deschise, precum acoperișul unei clădiri. Recepția și transmisia pot eșua, în funcție de poziția satelitului sau de orice obstacole între radio și sateliți. Corpul tău poate fi și un obstacol. Agați radioul în poziție verticală pe umăr, mai degrabă decât pe talie.

 

IC-SAT100M poate face apeluri telefonice?

Nu, IC-SAT100M este utilizat numai PTT (Push-To-Talk). Utilizând gateway-ul VE-PG4 * RoIP opțional, IC-SAT100M va putea comunica cu alte rețele.

* Cablul opțional de conexiune OPC-2412 este necesar pentru a vă conecta la VE-PG4.

 

 

Brosura Icom IC-SAT100M

 

 

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Icom IC-SAT100M”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?