Icom IC-F6400DS

4.476,00 lei

IDAS ™ te duce la un nou nivel de „inteligent”

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

Statie radio UHF

 

Trunking (NXDN Type-D sau modul dPMR 3)

Trunchiul IDAS poate lega mai multe canale și poate împărtăși efectiv numărul limitat de canale cu un număr mare de utilizatori.
* Este necesară cheia de licență (ISL-UGMTR pentru NXDN Type-D sau ISL-UGMD3 pentru modul 3 dPMR).

 

Conectivitate multi-site

Conectați două sau mai multe site-uri de repetare prin rețeaua IP și extindeți acoperirea de comunicare. Conectivitatea multi-site poate fi aplicată atât la modurile convenționale, cât și la cele de trunking.

 

Scanarea

Când este utilizat într-un sistem convențional cu mai multe site-uri, radioul IDAS caută un site de repetor optim și selectează automat repetatorul. Util pentru utilizatorii care se deplasează pe o suprafață largă.

 

Funcționarea modului mix (modul convențional NXDN și modul dPMR 1/2)

Radioul IDAS poate primi semnale de mod analog și digital pe un canal și poate răspunde fie în mod analog, fie digital, în funcție de modul primit. Puteți introduce parțial radiourile IDAS, în timp ce utilizați în continuare un sistem analogic existent.

 

Actualizare cheie licență

Funcțiile necesare, cum ar fi capacitatea de trunking, capacitatea canalului, criptarea AES și alte funcții pot fi adăugate cu opțiuni de cheie de licență. Radiourile IDAS pot fi modernizate și personalizate pentru a răspunde nevoilor dvs. specifice.

Programare peste aer (OTAP)

Funcția OTAP vă permite să distribuiți un fișier de configurare radio în aer pentru a actualiza radiourile IDAS. Economisiți timp considerabil fără a fi nevoie să returnați radioul pentru reprogramare.
* Este necesar software-ul managerului OTAP (CS-OTPM1).

 

Fișier de configurare a sistemului (SCF) (modul 3 dPMR)

Serverul de sistem dPMR Mode 3 al companiei Icom poate exporta un SCF care include parametri comuni de sistem, iar radioul IDAS poate importa SCF pentru o eficiență suplimentară a programării.

Cu o combinație cu seturi de separare opționale, COMANDMIC și cabluri de separare, sunt disponibile trei tipuri de configurații ale controlerului pentru a se potrivi cu aproape orice aplicație sau instalație care poate fi necesară. Funcția de interfon este disponibilă între controlere și / sau COMMANDMIC.

 

Controler detașat *

Un cap de comandă detașat cu unitatea RF separată este simplu de instalat în aproape orice vehicul

Opțional RMK-5 și cablu de separare necesar

Controller cu cap dublu *

Potrivit pentru vehicule cu cabină dublă. Instalați capul controlerului pe scaunele din față și din spate, respectiv.

Opțional RMK-7, microfon de mână
și cabluri de separare necesare.

 

COMMANDMIC ™ și Controler detașat *

COMMANDMIC este util pentru instalarea unei platforme de lucru pe partea din spate a vehiculului.

Opțional RMK-5, COMMANDMIC, HM-218
și cabluri de separare necesare.)

* Controlerul detașat, configurația Dual head și COMMANDMIC sunt doar pentru IC-F5400D / F5400DP, numai pentru IC-F6400D / F6400DP.

 

LCD color și interfață utilizator îmbunătățită

Este adoptată o culoare LCD de înaltă rezoluție și o nouă interfață de utilizator. LCD-ul color îmbunătățește vizibilitatea atât în iluminarea naturală, cât și pe cea interioară, setarea LCD în modul de noapte fiind o alternativă pentru utilizarea în timpul nopții sau în condiții de iluminare redusă. Funcțiile pot fi ușor setate urmând icoane și elemente de meniu ușor de înțeles.

Exemplu de operare, selectare listă Setare apel

 

Alias aerian (OAA)

Funcția OAA trimite propriul nume alias cu un apel către receptori și arată automat numele apelanților pe afișajul receptorilor. Acesta elimină necesitatea de a programa lista de apeluri la fiecare radio, atunci când este introdus un radio nou sau când un radio existent este transmis unei alte persoane.

 

Funcționare mâini libere cu căști Bluetooth®

Modulul Bluetooth® încorporat asigură funcționarea de la distanță și comunicarea mâini libere, asociată cu o cască terță *.

Funcțiile disponibile depind de dispozitivele Bluetooth® asociate. Icom nu garantează toate funcțiile și performanțele căștilor Bluetooth®.

 

Înregistrare vocală digitală

Radioul IDAS poate înregistra apelurile primite și efectuate, iar utilizatorul poate verifica comunicațiile înregistrate doar în caz. Când se folosește o placă microSD * de 32 GB, o cantitate de max. 500 de ore de înregistrare sunt posibile.

* Un card microSD este necesar separat.

 

Limbi multiple

Funcțiile și elementele de meniu pot fi programate într-o altă limbă decât engleza. Fonturile chirilice și chineze simplificate sunt acceptate.

 

Anunț vocal

Noile radio IDAS pot notifica numărul canalului, zona și tipul canalului cu anunț vocal. Această funcție este convenabilă pentru efectuarea reglajelor radio fără a fi necesar să se uite la radio. Anunțurile vocale pot fi înlocuite cu mesaje personalizate.

  • Mesaje de până la 100 de caractere
  • Mesaj de stare
  • Scanare normală, prioritară și de vot
  • Ceas intern

Criptarea AES / DES cu reciclarea aeriană (OTAR)

Pentru securitatea comunicațiilor digitale, radioul IDAS furnizează criptarea DES de bază cu 4 chei standard și a fost actualizat la DES cu 64 de chei cu opționalul UT-134. Când este utilizat cu opțional UT-134 și cheia de licență (ISL-AKAES), este disponibilă criptarea AES cu funcția OTAR. Funcția OTAR * permite actualizarea tastelor de criptare pe canalul radio.

* Un card microSD este necesar separat. Este necesar software-ul managerului OTAR (CS-OTAR1).

 

Oprire de urgență

Urgența Power OFF trimite un semnal de urgență, chiar dacă radioul pare să fie stins.

 

Radio Kill, Stun și Revive

Dacă un radio este pierdut sau furat, funcția radio kill dezactivează radioul prin aer pentru a reduce o amenințare pentru securitate. Când se primește comanda radio Stun, toate funcțiile vor fi blocate temporar până când se primește o comandă Revive sau se introduce parola utilizatorului.

  • Funcțiile monitorului de la distanță (NXDN) / Ambience Listen (dPMR)
  • Parcare pornită
  • Funcția grupului tactic pentru regruparea temporară a grupurilor de utilizatori

Cancelar de zgomot activ

Anulatorul de zgomot activ ajută la furnizarea audio clar, în timp ce suprimă zgomotul de fundal. Funcția îmbunătățește atât vocea transmisă, cât și apelul primit. Utilizatorul radio nu trebuie să strige în microfon chiar și în medii extrem de zgomotoase.

 

Efect ecualizator audio

Egalizatorul audio vă permite să personalizați tonul audio pentru a optimiza calitatea vocală în diverse medii de utilizare.

 

Date transparente

Radioul IDAS poate fi utilizat ca un modem de date transparent, care transmite diverse date de până la 3600 bps pe canalul radio. Modul digital NXDN 12,5 kHz dublează viteza datelor.

 

Receptor GPS încorporat

Datele de poziție pot fi trimise cu apel vocal sau apel de stare și pot fi utilizate cu un sistem AVL de la o terță parte (locația automată a vehiculului). Funcțiile de jurnal GPS înregistrează periodic datele de poziție ale utilizatorului.

* O antenă GPS opțională UX-241 este necesară.

 

Port USB pentru conexiune PC

Radioul IDAS poate fi conectat la un computer printr-un port USB pentru programarea radiourilor și accesarea cardului microSD instalat în modul de stocare în masă.

  • Horn, dimmer, PTT extern programabil prin conector D-SUB cu 25 de pini
  • Interfață de comunicare serială cu Bluetooth® pentru conexiune wireless
  • Programare radio prin intermediul unui card microSD

 

 

Brosura statie mobila Icom IC-F5400DS, IC-F6400DS

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Icom IC-F6400DS”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?