Icom IC-F29DR2

1.157,00 lei

Comunicări digitale fără licențe, cu durabilitate profesională.
32 de canale digitale și 16 canale analogice.

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

Comunicare pan-europeană fără licență

IC-F29DR2 îndeplinește standardele pan-europene digitale și analogice fără licențe. Canalele digitale utilizate sunt crescute de la 16 la 32, iar canalele analogice sunt de la 8 la 16 *. IC-F29DR2 este ideal pentru organizații și întreprinderi unde locul de muncă se schimbă constant, cum ar fi șantiere și evenimente.

* Canalele crescute pot fi restricționate, în funcție de țări.   

Modul dual și analogic digital

IC-F29DR2 poate fi utilizat atât în modul digital (32ch) cât și analog (16ch) în același timp și poate scana ambele zone simultan. Acest lucru permite unei organizații să opereze atât radiouri digitale cât și analogice în flotele lor.

IP67 Impermeabil și rezistent la praf

IC-F29DR2 poate rezista la 1 m adâncime de apă timp de 30 de minute. Această construcție robustă oferă o protecție etanșă la praf, ceea ce o face potrivită pentru utilizare în exterior.

Calitate audio excepțională
Ieșirea audio de 800 mW este furnizată de difuzorul mare de 36 mm. IC-F29DR2 poate furniza un sunet puternic și inteligibil chiar și în medii zgomotoase.

Comunicare de apeluri de grup
Similar cu codurile CTCSS și DTCS analogice, ID-ul comun comun poate fi utilizat și pentru un apel de grup. Aceste coduri și ID pot fi programate în selectorul rotativ de 16 poziții pentru capacitatea de apel instant.

VOX pentru operare fără mâini
Cu căști opționale * HS-94LWP sau HS-95LWP, funcția VOX încorporată asigură o funcționare convenabilă a mâinilor libere. HS-94LWP / HS-95LWP are un conector impermeabil.

Funcție de anunțare vocală
Când rotiți selectorul rotativ, radioul anunță numărul canalului selectat. Radio anunță, de asemenea, numărul și modul zonei atunci când este apăsat butonul de zonă.

12 tipuri de ton de apel
Funcția Call-Ring vă permite să apelați membrii grupului dvs. cu 12 tipuri de ton de apel. Când pregătiți orice ton de apel pentru o urgență, tonul de apel poate fi utilizat pentru o alertă de urgență.

  Alte caracteristici

  • 26 de ore de funcționare cu BP-280 furnizat
  • Mod Setare Canal
  • Scanare pornită
  • Scanare ton (analogică)
  • Ștergerea neplăcerii
  • Răspundeți la apel invers (analogic)
  • Indicator luminos LED
  • Apel de stare (doar RX)
  • PC programabil
  • Vocalizator standard AMBE + 2 ™ dPMR ™

 

Brosura statie radio digitala Icom IC-F29DR2

 

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Icom IC-F29DR2”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?