Icom IC-A220 TSO

10.412,00 lei

Ușor de instalat- panou de aer de montare pe panou cu afișaj OLED alb și iluminare cu cheie albă

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

Ecran OLED cu vizibilitate ridicată

OLED-ul (Organic Light Emitting Diode) emite lumină de la sine, deci nu este necesară o iluminare de fundal a afișajului. Oferă un contrast mai mare, un unghi de vizualizare mai mare de aproape 180 de grade și un timp de răspuns mai rapid decât un LCD convențional. Ecranul IC-A220 are o arie activă largă, caracterele frecvențelor de funcționare pot fi maximizate pe afișaj, în timp ce starea de operare poate fi afișată atât în partea de sus, cât și în partea de jos a afișajului.

Informațiile de operare sunt afișate clar pe afișajul OLED.

Butoane comutatoare mari

IC-A220 are butoane comutatoare mari pe panoul frontal. Cel mai frecvent buton de comutare FLIP-FLOP (schimb de frecvență) este proiectat suficient de mare pentru a fi împins cu ușurință. Toate butoanele și butoanele de comutare sunt iluminate cu iluminare de fundal alb-pur, care sunt de aceeași culoare ca afișajul OLED.

Certificare TSO / ETSO

Versiunea TSO IC-A220 poate fi utilizată ca un radio VHF primar în aeronavele de aviație generală (partea 23) *. Versiunea IC-A220 TSO este, de asemenea, acceptată ca radio ETSO în conformitate cu politica de acceptare reciprocă a TSO / ETSO.

Funcția Auto Squelch

Sensibilitatea squelch este ajustată automat în funcție de nivelul de zgomot pentru a elimina zgomotul de fundal enervant și semnalele nedorite.

Reglarea rapidă a squelch-ului

Squelch-ul automat și manual, inclusiv nivelul squelch, pot fi accesate rapid cu butonul Volum. Funcția de testare squelch deschide temporar squelch-ul și vă permite să monitorizați semnalele.

Dimmer automat

Funcția de dimmer auto setează afișarea și luminozitatea iluminării de fundal a tastelor. Senzorul de lumină de înaltă sensibilitate IC-A220 acoperă o gamă largă de iluminare.

Controlul variației externe

Prin conectarea la un sistem de control al dimmerului extern al aeronavei, funcția de dimmer IC-A220 poate fi legată de nivelul de dimmer al aeronavei. Controlul extern al difuzorului poate fi utilizat fie în sisteme electrice de 13,8 V sau 27,5 V.

Funcție intercomunicativă

IC-A220 are o funcție de interfon activat cu voce integrată care permite pilotului să vorbească cu copilotul prin intermediul căștilor. IC-A220 are funcții reglabile audio și control squelch.

Canale de memorie

IC-A220 are 20 de canale de memorie, respectiv 20 de canale de memorie istoric. Adesea, canalele de memorie utilizate pot fi amintite instantaneu. Canalele de memorie de grup sunt organizate în 10 canale de memorie de 5 grupuri (în total 50 de canale). Funcția de scanare a canalelor meteo caută semnale canalului meteorologic.

Distanța canalului 8.33 kHz

IC-A220 permite trecerea între pasii de frecvență de 8,33 kHz și 25 kHz în modul meniu.

* Utilizarea distanțării canalelor de 8,33 kHz poate fi interzisă în funcție de țară.

Capacitate de control de la distanță

Puteți controla de la distanță comutatoarele FLIP-FLOP (schimb de frecvență), interfon și rechemare prin conectorul panoului posterior.

9V Funcționare de alimentare

Conform specificațiilor TSO, radioul continuă să funcționeze cu tensiunea redusă de alimentare.

Meniu de configurare

Pentru a îmbunătăți operabilitatea, elementele de meniu sunt împărțite în două moduri, un meniu de setări și un meniu de configurare. Setările modificate rar pot fi setate în meniul de configurare, în timp ce setările normale pot fi făcute în meniul de setări.

Alte caracteristici

  • Funcții dual watch și prioritate
  • Acces la o atingere la frecvența de urgență de 121,5 MHz
  • Ambele sisteme electrice de 13,8 V și 27,5 V sunt compatibile
  • Funcție de ton lateral pentru monitorizarea vocii cu o cască
  • Funcția ANL (limitator automat de zgomot) reduce zgomotul de tip puls
  • Conector D-SUB cu 25 de pini și știfturi compatibile cu MIL-Spec M39029 / 63-368
  • Înălțimea subțire de 33 mm (1,3 inci) poate fi instalată într-un spațiu limitat al panoului

Panou din spate

 

Brosura statie aviatie Icom IC-A220TSO

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Icom IC-A220 TSO”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?