Icom AT-140

3.395,00 lei

Antena

Intra in legatura cu un consultant

Descriere

AT-ul 140 se potrivește cu orice frecvență pe fiecare bandă marină de înaltă frecvență. De exemplu, se potrivește cu tunerul de 7 m; 23 ft antenă fir lung peste 1.6-30 MHz. Tuning full automat Doar apăsați [TUNE] comutatorul de emisie-recepție, iar AT 140 ajustează imediat la SWR minim de orice frecvență pe orice bandă HF marină.

Operație HF pe orice navă dimensiune

AT-140 permite HF de operare în cazul în care lungimea elementului de antenă este limitată din cauza spațiului.

Rezistent la AT 140 Meteo este găzduit într-un rezistent complet meteo caz durabil, ASA cu o garnitură de cauciuc.

45 memorii pentru un timp mai scurt de tuning

Pentru a micșora timpul de tune-up, AT-140 stochează în mod automat condițiile de potrivire a până la 45 de frecvențe. Re-tuning pentru o frecvență memorată durează aprox. 1 secunda. Super-condensator pentru backup de memorie Chiar dacă AT-1 40 nu este utilizat pentru aprox. De 1 săptămână, built-in super-condensator susține conținutul 45 de amintiri.

Putere scăzută ton de sus

AT-140 emite o putere de ieșire scăzută în timpul reglajului. Această caracteristică reduce posibilitatea de a provoca interferențe cu alte stații.

Tuner prin funcția

Tunerul prin funcția este construit în AT-140. Această funcție ajută la îmbunătățirea amplificarea receptorului, în funcție de lungimea elementului de antenă utilizat, și frecvența de funcționare.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Icom AT-140”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian
Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?