Reducere!

Icom IC-M506GE AIS

3.034,00 lei 2.800,00 lei

Combo fixă VHF și Receptor AIS cu conectivitate NMEA 2000™

Echipamentul este conform ordinului Ministerului Transporturilor nr. 739/23.08.2016 articolul  1. Respectiv “ La intrarea pe căile navigabile interioare din România navele prevăzute la art. 2, indiferent de pavilion, au obligaţia să fie dotate cu un echipament de identificare automată (AIS interior) aflat în stare de funcţionare şi programat cu date complete şi corecte, referitoare la voiajul în desfăşurare”

Intra in legatura cu un consultant
Categorii: , , Etichetă:

Descriere

 

Receptor AIS integrat

Cu un receptor AIS integrat, IC-M506EURO poate afișa informații despre traficul navei în timp real. Funcția de apelare a tintei AIS vă permite să configurați cu ușurință un apel individual DSC. Listele Plotter, Tinte si Pericol pot fi comutate pe afișaj.                          

Conectivitate NMEA 2000™

Cu funcția plug-and-play a lui NMEA 2000, IC-M506EURO se poate conecta cu ușurință la o rețea NMEA 2000. Sistemul M506EURO poate recepționa și transmite GPS (poziția, cursul (COG) și viteza (SOG)), raportul AIS și informații despre apelurile DSC, precum și transmiterea datelor din lista de frecvențe radio și PGN în rețea. Folosind această funcție, IC-M506EURO poate converti datele GPS NMEA 0183 la date NMEA 2000 pentru alte echipamente.

Înregistrarea vocală a ultimului apel

Funcția de înregistrare vocală a ultimului apel salvează automat ultimele două minute ale ultimului apel primit. Puteți relua apelul receptionat și nu pierdeți nici un apel primit.

Anularea zgomotului activa

Folosind tehnologia de procesare a semnalului digital, anularea zgomotului bidirecțional încorporat oferă performanțe superbe. Reduce zgomotul de fond cu până la 90% în semnalul recepționat și 30% fixat în semnalul emis. Este posibilă și setarea funcției OFF.

Interfață cu utilizatorul condusa de meniu intuitiv

Funcțiile intuitive ale tastelor software oferă o operare simplă și rapidă pentru a controla multiple funcții ale lui IC-M506EURO. Linia de jos a afișajului matrice in puncte afișează funcțiile tastelor software care pot fi comutate cu butoanele din stânga și din dreapta.

Hailer cu două căi de 25W 

Atunci când sunteți conectat la un difuzor hailer extern, puteți vorbi cu persoanele de pe punte sau de pe mal cu microfonul statiei și puteți auzi răspunsul oamenilor prin intermediul difuzorului hailer. Funcția RX hailer vă permite să monitorizați sunetul recepționat de la difuzorul hailer. Amplificatorul încorporat de 25W mărește puterea dvs. de vorbire, făcându-o tare și clara.

Claxon încorporat (automat și manual)

Funcția claxon de ceata este încorporată prin intermediul difuzorul extern Hailer. Sunt selectate patru modele pentru funcția de claxon automat.

DSC Clasa D ITU (respectă ITU-R M493-13)

Funcția de supraveghere DSC încorporată monitorizează funcția Ch. 70 (canal DSC), chiar dacă receptionati pe un alt canal. Funcțiile DSC includ: situatie grea, apel individual, de grup, toate navele, de urgență, de siguranță, solicitare/raport de poziție, solicitare de interogare și apeluri de test DSC. Pot fi programate până la 100 de adrese de adrese DSC.

Versiunea microfon in spate

Cu această versiune, conectorul pentru microfon este aflat in panoul din spate și este prevăzut un cablu de prelungire de 6,1 m pentru a vă permite să instalați panoul curat și aspectuos.

Protectie la apa avansata IPX8

Microfonul IC-M506EURO și microfonul HM-205B/RB furnizat pot rezista la o adâncime de apă de 1m (3,2 ft) timp de 60 de minute.

Alte caracteristici

  • Difuzor/microfon simplu cu control de la distanta, HM-205B/RB
  • Putere de ieșire audio de 15 W (cu difuzor extern)
  • Funcția de scurgere AquaQuake™
  • Criptor vocal opțional, UT-112 pentru conversații private
  • Compatibil MA-500TR transponder AIS și MarineCommander™

Accesorii furnizate

  • Agatator de mână
  • Cablu de alimentare DC
  • Kit set de montare

 

Brosura mobila maritima VHF IC-M506GE AIS

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Icom IC-M506GE AIS”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?