Icom IC-M400BB

2.128,00 lei

Transceiver Black Box când spațiul este Premium

Intra in legatura cu un consultant
Categorii: , , Etichetă:

Descriere

active noise cancellerwaterproofDSC Built-in class D

Economie de spațiu, configuratie din două piese

Statia IC-M400BB consta din doua piese, configuratie tip black box. Comenziile functiilor, inclusiv functia DSC, pot fi facute din HM-195B/SW COMMANDMIC™, iar unitatea de RF, poate fi instalata intr-un loc nu la vedere.

Interfata de utilizator intuitiva noua

Noul sistem de meniu este partajat cu cele mai noi modele ICOM. Linia de jos a ecranului matrice in puncte prezinta functiile tastelor de software, care pot fi inversate cu butoanele stanga si dreapta.

Anulare activa a zgomotului

Anulare bidirectionala a zgomotului activ incorporata reduce zgomotul de fond pana la 90% și îmbunătățește atât vocea transmisă cât și apelul receptionat. Ascultați și auziți mai clar.

Audio tare de 10W, adresare publică și claxon de ceata

IC-M400BB are un amplificator încorporat de 10W care creste ieșirea audio de la un difuzor extern suplimentar. Funcția de adresare publică vă permite să faceți un anunț de la microfon ca la un difuzor puternic, iar claxonul de ceata poate fi de asemenea emis de difuzorul extern.

DSC clasa D incorporat

Functia DCS incorporata monitorizeaza Ch.70( canalul DCS), in timp ce se receptioneaza un alt canal. Functiile DCS includ: situatie grea, apel individual, de grup, toate navele, de urgenta, de siguranta, solicitare/raport de pozitie, cerere de interogare si solicita testare DSC.

Interfata comuna NMEA

Cand este conectat la un receptor GPS extern, pozitia curenta si ora sunt afisate pe ecranul Commandmic. Cand primeste informatii DSC de la o alta nava, statia poate transfera la un dispozitiv de navigatie prin conectivitatea NMEA 0183.

Apel AIS cu MA-500TR

Cand este conectat optional la transponderul MA-500TR clasa B AIS , functia de apel AIS va permite sa configurati un apel individual DSC de la MA-500TR.

Alte caracteristici

  • Compatibil MarineCommander™
  • Functia de scurgere a apei AquaQuake™ (HM-195 B/ SW)
  • Protectie impermeabil IPX7 atat pentru IC-M400BB, cat si HM195 B/ SW(1 m adancime/30 minute)
  • Functia dubla/tri-watch pentru monitorizarea Ch.16 si/sau canalul de apel
  • Scanare normala si prioritara

 

Brosura mobila maritima VHF  IC-M400BB

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Icom IC-M400BB”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *