Icom IC-M323

1.112,00 lei

Performanță de top, valoare excelentă

Intra in legatura cu un consultant
Categorii: , , Etichetă:

Descriere

waterproofDSC Built-in class D

Receptor GPS încorporat (numai pentru IC-M323G)

Receptorul GPS încorporat vă arată poziția și timpul curent și poate fi utilizat pentru apelurile DSC. Sursa de date GPS este selectabilă din setările GPS interne și externe (și setarea GPS OFF).

Interfață utilizator intuitivă

Interfața de utilizare a familiei maritime comună Icom oferă o operare simplă pentru proprietarul ambarcațiunii. Un selector rotativ și o tastatură direcțională oferă o funcționare intuitivă. Ecranul matrice in puncte cu înaltă definiție permite vizualizarea cu claritate a tuturor informațiilor.

New Intuitive User Interface

DSC în clasa D încorporat

Funcția de supraveghere DSC încorporată monitorizează funcția Ch. 70 (canal DSC), chiar dacă receptionati pe un alt canal. Funcțiile DSC includ: situatie grea, apel individual, de grup, toate navele, urgență, siguranță, solicitare/raport de poziție, solicitare de interogare și apeluri de test DSC.

Protecție impermeabilă IPX7

IC-M323/G rezistă la submersie în adâncime de până la 1,0 m in apă timp de 30 de minute. Este echivalent cu standardul IPX7.

Interfața comună NMEA

Când primiți informații DSC de la o altă navă, IC-M323/G l-e poate transfera pe un dispozitiv de navigație prin conectivitate NMEA 0183.

Compatibil cu emițătorul AIS MA-500TR de clasă B  

IC-M323/G poate fi integrat cu emițătorul AIS MA-500TR de clasă B, care vă permite să transmiteți instantaneu apeluri individuale DSC la o navă selectată fără introducerea manuală a MMSI-ului. Este foarte utila dacă așteptați să contactați navele de pe ecranul AIS – o caracteristică esențială de siguranță în caz de urgență.

Funcția canal favorit

Această funcție promovează selecția rapidă a canalelor. Setați canal “Tag” pe canalele utilizate cel mai des. Când apăsați butoanele sus/jos de pe microfonul mâinii, sunt selectate numai canalele marcate, iar canalele fără tag sunt șterse.

Alte caracteristici

  • Compatibil MarineCommander™
  • Funcția de scurgere a apei AquaQuake™
  • Funcție dual/tri-watch pentru monitorizarea canalului 16 și/sau a canalului de apel
  • Sunt disponibile versiuni negru și super-alb
  • Suporta noile canale maritime de patru cifre, care funcționează de la 1 ianuarie 2017

MarineCommander și AQUAQUAKE sunt mărci comerciale ale Icom Inc. (Japonia). Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietățile deținătorilor lor.

 

Brosura mobila maritima VHF  IC-M323

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Icom IC-M323”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *