Comunicati cu statii radio, fara intrerupere, in perioada pandemiei Noul Coronavirus COVID-19


Pentru toata lumea este o perioada foarte dificila cu restringerea multor libertati de miscare. Cu siguranta ca multi dintre dvs intampinati dificultati in comunicarea rapida si sigura intre angajatii dvs si uneori cu timp foarte lung de asteptare pentru initializarea unei convorbiri.

Propunerea noastra sunt retelele de statii radio a caror functionare este independenta de retele GSM si care vor ramine functionale indiferent de ce avarii sau blocaje apar in retele traditionale. Iata cateva tipuri de retele radio care se pot constitui rapid:

– retea radio de banda libera care functioneaza numai cu statii radio portabile si poate fi folosita oriunde pe teritoriul Romaniei si de catre oricine. Utilizarea acestor echipamente nu implica alte costuri suplimentare Va asigura o comunicatie radio, instantanee cu acoperire de  pana la 10Km in vizibilitate directa si fara obstacole. Se pot folosi statii radio Motorola TLKR T82 Extreme, Motorola T92 H2O sau Icom IC-F29SR2

– retea radio locala, cu raza de actiune pana la 7-15 Km in vizibilitate directa formata din statii radio profesionale Motorola, atat portabile  DP 1400 cat si mobile DM 1400 in mod analog sau digital. Nu este nevoie de infrastructura si nici retea prin cablu Puteti comunica in grupul dvs de lucru instantaneu pe un canal radio dedicat numai angajatilor dvs,, neavand nimeni altcineva dreptul sa utilizeze acest canal, ceea ce va ofera protectie si confidentialitate.

– retea radio oraseneasca ce permite comunicatii radio pe distante de 30–40 Km. Reteua poate fi formata din statii radio Motorola portabile, mobile sau fixe. Comunicatia se face printr-un repetor si este securizata.  Beneficiati de un canal privat dedicat exclusiv grupului dvs. Se pot folosi statii radio Motorola portabile  DP 1400 si  Motorola mobile DM 1400 in mod analog sau digital.

Vezi produse Intra in legatura cu un consultant