Contracte de intretinere si mentenanta


Contractul de intretinere si mentenanta va oferta posibilitatea de a primi asistenta si service cu prioritate fata de alte lucrari pe care le avem in desfasurare si eventual, la perioade predefinite.

Acest produs se adreseaza in special companiilor cu un numar mare de statii radio dar si cu un necesar de comunicatii intens, statia radio fiind practic un instrument de lucru care creste productivitatea. In aceste cazuri echipamentul nu poate ramine in service nici macar 2-3 zile. Din aceasta categorie fac parte firmele de constructii, firmele de paza si protectie, firmele de taxi, firmele de productie si cele ce activeaza in domeniul agriculturii, etc.

Intra in legatura cu un consultant

Contractele de service sunt de mai multe tipuri adaptate necesitatilor fiecarui client. Incheierea unui astfel de contract va reduce costurile de intretinere si va va asigura comunicatii radio cu intreruperi minime. Una dintre variante este conceptul “service de la inceput” si este disponibil in mai multe variante astfel incat sa puteti alege varianta care se potriveste cel mai bine cerintelor dvs:

– service de la inceput “usor”, acopera o perioada de 3/5 ani, temen de rezolvare 5 zile, transport de retur gratis;

– service de la inceput  “esential”, acopera o perioada de 3/5 ani, termen de rezolvare ziua urmatoare, transport de retur gratis;

– service de la inceput  “acoperire cuprinzatoare”, acopera o perioada de 3/5 ani, termen de rezolvare in aceeas zi, transport tur-retur gratis.

Scrie-ne pe WhatsApp
1
Buna ziua!
Nu ne ocupam de colete. Daca doriti sisteme sau echipamente pentru telecomunicatii, va rugam comunicati-ne cu ce va putem fi de folos?